Luxuorius
Moderatorka
po co? ja owu czuje widze i wychodzi mi na testach owu, mam cykle regularneLuxi buuu ale 16.04 to dobra data urodziny mojego synka i oby byla szczesliwa. Luxi a kiedys na monitoringu bylas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po co? ja owu czuje widze i wychodzi mi na testach owu, mam cykle regularneLuxi buuu ale 16.04 to dobra data urodziny mojego synka i oby byla szczesliwa. Luxi a kiedys na monitoringu bylas?
Zuzia i Ania ladneHelo, juz droga eliminacji pozostalo nam pare imion i moze pomozecie?
Anna, Alicja, Ada, Zuza, Maja, Aleksandra. Kolejnosc wpisania dowolna z mojej strony. Tylko zanim napiszecie ktore najbardziej Wam sie podobaja to wezcie pod uwage zdrobnienia itp
mojej owu nie da sie nie zauwazycAha Luxi no tak faktycznie pamietam ze Ty czujesz
poki co musze przetrwac ta @, bo daje popalicLux wszystko się jeszcze ułoży po waszej myśli :*
ja jak będę miała dziewczynkę w przyszłości to dam Alicja albo Maja![]()
Ja mam Majeczke w domuHelo, juz droga eliminacji pozostalo nam pare imion i moze pomozecie?
Anna, Alicja, Ada, Zuza, Maja, Aleksandra. Kolejnosc wpisania dowolna z mojej strony. Tylko zanim napiszecie ktore najbardziej Wam sie podobaja to wezcie pod uwage zdrobnienia itp
ja chora bylam, ale juz lepiej, zycze zdrowka, oby choroba szybko Cie opuscilaMadziu sliczna laleczkami podoba sie Oleńka i Alicja (slyszalam w sklepie jak wolali taka śliczna blondyneczke Alutka
)
Lux trzymam kciuki za pozytywny nastepny cykl!
Jak tam zdrowko ? U mnie dzis juz ciut lepiej ale od piątku byla masakra prawqie 40° i bol chyba wszystkiego ,w domu chodze w masce zeby dzieci nie zarazic. Zycze Wam duuuuzo zdrowka !