Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my sie doczekalysmy wiec i na Ciebie przyjdzie pora, teraz czy pozniej, ale przyjdzie!!!Dziekuje kochana za slowa otuchy:* No ja tak mam wlasnie, wzloty i upadki, raz lekkie podlamanie a raz pelnia nadziei... Ale co bede wyjasniac, kazda z Was tak miala
Oby juz wkrotce Bog sie nade mna zlitowal...
zobacz ile ja przeszlam, musialam przelozyc starania, ale dala rade, wem, ze bylo wartooj chyba nigdy nie zapomne tego koszmaru... za dlugo to trwa, raczej nie wymaze z pamieci 1,5 roku czekania na dziecko... a nawet dluzej, bo wczesniej, przed staraniami 2 lata czekalam az moj S sie zgodzi i juz wtedy codziennie myslalam o dzieckuwiem luxi, kazda z nas sie doczeka, wierze w to
![]()
i w koncu sie doczekac !!!Oczywiscie! Dla TEGO warto czekac, nawet cala wiecznosci[emoji173]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu super wieści ☺Jestem dziewczyny po wizyciewszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty
dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory
![]()
![]()
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje kochana sliczne malenstwoJestem dziewczyny po wizyciewszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty
dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory
![]()
![]()
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom