• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
No ja od jutra zaczynam, już zaplanowałam kolację, kupilam mieso, zrobie krwistego steka na potencję i czerwone winko dla relaksu :tak: Ale zaplanowaliśmy, że pzez tydzień tych płodnych będziemy to robic codziennie więc zacznie się maraton :-D

hahah nikt nie mówił że będzie lekko! ;) dam mu odpoczać w fazie niepłodnej ;) a tak na serio to nie wiem czy to coś da, ale chociaż nie przeoczymy w ten sposób owulacji :) a wy macie jakieś sposoby? trzymacie nogi w górze po przytulaniu czy coś takiego? :P

Ja na szczescie bez jakiegoś specjalnego patrzenia w kalendarz i liczenia czuje ze to te szczesliwe dni i mojemu tez nie daje odpoczac tylko kaze wracac z pracy szybko i juz wie co sie bedzie dzialo ;) ja podkladalam sobie tylko poduszke pod tylek i tyle.

reklama
Ja dzieki testom wiem Kiedy mam owulke a tak bym.chyba nie wyczula.kiedy akurt to ten dzien a dni plodne po sluzie I na mojego Ł zawsze mam ochote czy plodne czy nieplodne wiec tym sie nie sugeruje ze zwiekszone jest libido bo ja mam zawsze hi hi:-D taaa nieraz tak do jaj trzymam nogi do gory albo zeslizguje sie z lozka zeby miec pupe wyzej hy hy a on sie ze mnie smieje bo to i tak nie dziala :-D i zaciskam i cwicze te.miesnie w srodku pochwy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry