Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to super ciesze sie
nie moge doczekac sie fotek
dziekujeLux gratki! Zdrowka dla Was!
Boziu jak maly urosl!!! cudowny jest ♥Śliczności malusieAle urośnie szybko, zobaczysz
Mój też był taki i teraz jak patrzę na stare fotki, to trudno uwierzyć, że to te same dziecko
Teraz ma 72 cm i waży 8700g.
Z mężem miałam kłótnię o to, że miał szukać kontaktu do gościa od działki naprzeciwko (bo w końcu się zdecydował, że jednak będziemy się budować) i obiecał mi, że w dwa dni to załatwi i jak zwykle klapa. Woli siedzieć i grać niż dup*ko ruszyć.. To się zbuntowałam i podziałało ;D Dziś geoportal nie działa, ale jutro już ma to załatwić na 100%, bo brakuje mu jeszcze nr działki. Ja zobaczę...
Szwagierka wprowadziła się do swojego nowo wybudowanego domu, ale co weekend tu śpi. Jej syn ma non stop katar od listopada i w końcu moje dziecko też zarazili, o teściach nie wspomnę jak nosami ciągali też ostatnio, to jak tu chować dziecko? Szkoda, że maseczek im nie kazałam nosić.
A i masz rację Lux. Nie będę się już tak przejmować, że jedno już umiało to i tamto, a mój jakiś opóźniony. Pożaliłam się, że nie chce się obracać a wieczorem jeszcze fiknął kilka razy. Więc wszystko przyjdzie z czasem
Przychodzi do Ciebie położna? Jak mąż, szwagierka i teściowa?
Zobacz załącznik 793008
Zobacz załącznik 793010
Włoski ma już tak długie, że i kitka mu robię, jak da, bo nie lubi jak wiążę gumkę![]()