Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to super ciesze sie
nie moge doczekac sie fotek
dziekujeLux gratki! Zdrowka dla Was!
Boziu jak maly urosl!!! cudowny jest ♥Śliczności malusieAle urośnie szybko, zobaczysz
Mój też był taki i teraz jak patrzę na stare fotki, to trudno uwierzyć, że to te same dziecko
Teraz ma 72 cm i waży 8700g.
Z mężem miałam kłótnię o to, że miał szukać kontaktu do gościa od działki naprzeciwko (bo w końcu się zdecydował, że jednak będziemy się budować) i obiecał mi, że w dwa dni to załatwi i jak zwykle klapa. Woli siedzieć i grać niż dup*ko ruszyć.. To się zbuntowałam i podziałało ;D Dziś geoportal nie działa, ale jutro już ma to załatwić na 100%, bo brakuje mu jeszcze nr działki. Ja zobaczę...
Szwagierka wprowadziła się do swojego nowo wybudowanego domu, ale co weekend tu śpi. Jej syn ma non stop katar od listopada i w końcu moje dziecko też zarazili, o teściach nie wspomnę jak nosami ciągali też ostatnio, to jak tu chować dziecko? Szkoda, że maseczek im nie kazałam nosić.
A i masz rację Lux. Nie będę się już tak przejmować, że jedno już umiało to i tamto, a mój jakiś opóźniony. Pożaliłam się, że nie chce się obracać a wieczorem jeszcze fiknął kilka razy. Więc wszystko przyjdzie z czasem
Przychodzi do Ciebie położna? Jak mąż, szwagierka i teściowa?
Zobacz załącznik 793008
Zobacz załącznik 793010
Włoski ma już tak długie, że i kitka mu robię, jak da, bo nie lubi jak wiążę gumkę![]()