waiting4beans
Fanka BB :)
Hey dziewczyny co tam ??
Ja właśnie skończylam myc okna i zaczynam prasować bleeeee nie lubię. Ale muszę nadrobić zaległości w sprzątaniu.
Jutro mamy druga rocznicę ślubu. Mój ma mnie zabrać jutro na kolację... chyba ... w sumie nie wiem co szykuje bo powiedział, że mam się ładnie ubrać :-) nie mogę się doczekać :-) , ja mu przygotowałam deser, wydrążyłam melona i zrobiłąm z niego miseczkę z ząbkami po bokach ( może wrzuce fote) w środku jest bita smietana z sałatką owocową, wygląda smakowicie

A wy co porabiacie w weekend ?????
Ja właśnie skończylam myc okna i zaczynam prasować bleeeee nie lubię. Ale muszę nadrobić zaległości w sprzątaniu.
Jutro mamy druga rocznicę ślubu. Mój ma mnie zabrać jutro na kolację... chyba ... w sumie nie wiem co szykuje bo powiedział, że mam się ładnie ubrać :-) nie mogę się doczekać :-) , ja mu przygotowałam deser, wydrążyłam melona i zrobiłąm z niego miseczkę z ząbkami po bokach ( może wrzuce fote) w środku jest bita smietana z sałatką owocową, wygląda smakowicie
A wy co porabiacie w weekend ?????
i od nowa wybielanie, suszenie, no ale już po generalnym sprzataniu. Dobrze, że to tylko parę razy w roku 

dał leki na chwilę zginęło a wieczorem i tak wylądowaliśmy na pogotowiu bo wróciło ze zdwojoną siłą, chcieli go zostawić ale dostał jakiś zastrzyk i powoli przeszło no i tak nam minął cały tydzień.
wzielam dwa dni urlopu bo nie chcialam rac opieki