waiting4beans
Fanka BB :)
Czytasz mi w myślach. Z obserwacji też jestem pewna że łatwiej jest wpaść z maleństwem
może zamiast wykonywania setki badań, faszerowania się witaminami i powinnam duuuuuużo wcześniej zapomnieć jednej tabletki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
święta racja! mam to samo!Bo niby rok to minimum ale chęć posiadania dzidziorka jest ogromna i coraz większa z dnia na dzień. A ten czas tak niemiłosiernie się dluzy. No i to fakt ze u mnie wkoło tez mnóstwo znajomych w ciąży albo już po porodzie. A to jakoś nie pomaga![]()
lubie to:-)prędzej czy później wszystkie zafasolkujemy![]()

jak chcecie coś dopisać to na dole po prawej stronie jak już napiszecie i dodacie posta macie opcje "Edytuj" kliknijcie i dopiszcie. 

. Pokazalam koleżance, bo w sumie możliwe było to, że moje oczy widziały co chciały, ale ona potwierdziła, że jednak coś tam widać. Jutro rano zrobie kolejny i ostatni test, bo akurat mam i ide na bete by mieć jasność, bo coś do testów nie mam szczęścia by była albo ewidentnie jedna albo dwie kreski.