-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Jedynie co.. to robienie szumu wokół siebie!! szkoda tylko że kosztem innych!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na tym forum co podała Ania linka to pisze, że w ciąży jest! mam nadzieje, że administratorzy ją zablokują i już więcej u nas na forum nie będzie pisać! Aniu wielkie gratulacje Kochana jak TY ją znalazłaś na tamtym forum to nie wiem ale podziwiam Ale naprawdę nigdy nie zrozumiem jak śmierć dziecka może być dla kogoś tematem to rozrywki... mam nadzieję, że admini zrobią z nią porządek, bo przecież może zmienić maila, nicka, korzystać z innego komputera i znów kombinować...

ja nie wiem czy ona kiedykolwiek w ciąży była...
Zrezygnowałam z wizyty i sama biję się myślami czy dobrze zrobiłam. I nie wiem..zachodzic??? ;p
Dzis jest 13dc wiec mozliwe,ze juz sytuacja sie sama rozwiazała np.wczoraj;p
Co o tym myslicie????
Jak gwiazdka będzie spadać, to pomyślę życzenie, żebyśmy WSZYSTKIE ZACIĄŻYŁY I SZCZĘŚLIWIE PORODZIŁY![]()
Ale i tak wszystko zależy od twojej psychiki to był nasz 1 oficjalny cykl starańDziewczyny a ile się już staracie o fasolkę ?? Ja zaczęłam 6 cykl starań, wasdea półtora roku a reszta z Was ??
A w poprzednie dwie ciąże zaszłam za 1 razemwitaj, super nick, czekając na fasolki...Cześć.
Pozwolicie,że do Was dołączę?
Mam 23 lata i z mężem staramy się o fasolkę od 5 miesięcy. Teraz zaczynamy 6 cykl starań. Liczę, że styczeń/ luty będzie dla mnie szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki !!

i jaki film zaliczyliście??Chciałabym ale kompletnie nie umiem spać w dzień, zresztą przy moim nadaktywnym synu to niewykonalne...a wieczorem chcemy iść do kina, mam nadzieję, że nie zasnę
i przydałoby się jakieś przytulanka uskutecznić bo dziś 17 dc:-)

(ile masz lat?) czyli ja już też powinnam się zaliczyć do tych starych
, a tak poważnie mówiąc to niestety po 30 jakoś czas goni i już taką presję czuję i czasem żałuję, że wcześniej nie zdecydowaliśmy się na rodzeństwo dla Matiego, ale jakoś wcześniej nie było dobrego momentu, ale chyba nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko.koriander byliśmy na "Sępie", podobał nam się film choć w sumie smutny jest, ale dobry.
Napisałaś, że jesteś stara(ile masz lat?) czyli ja już też powinnam się zaliczyć do tych starych
![]()
, a tak poważnie mówiąc to niestety po 30 jakoś czas goni i już taką presję czuję i czasem żałuję, że wcześniej nie zdecydowaliśmy się na rodzeństwo dla Matiego, ale jakoś wcześniej nie było dobrego momentu, ale chyba nigdy nie ma idealnego momentu na dziecko.
Chciałam by różnica między dziećmi była ok. 2 lat, ale najpierw nie było pracy, potem była na okres próbny, teraz jest a zajść i donosić wcale nie jest łatwo.. Najgorsza obawa to że zajście to dopiero połowa sukcesu..donosić zdrowe dziecko to dopiero coś.