reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Dzięki dziewczyny, zwłaszcza Waiting :tak:, ja doskonale zdaję sobie sprawę z tego co napisałaś, ale myślę, że to jest tak jak Neta napisała- hormony. Samopoczucie mi się powoli poprawia, wzięłam sobie urlop w pracy (z czego nie byli zadowoleni, ale to nic, potrzebuję odpocząć a nie chcę zwolnienia). Oczywiście że trzymam za Was kciukasy ogromnie i śle wirusy (POZYTYWNE!)

reklama
hej Dziewczyny,
odebrałam wynik AMH=1,8ng/ml, przy normie dla 3dc powyżej 1,5...więc na szczęście łapię się (może bez dużego zapasu)...bo jakby jeszcze to mnie miało dobić, to bym się załamała:)wizytę kolejna mam 17tego, więc pokażę wtedy wyniki lekarzowi...oby podsumował je jako "dostateczne";)

trzymajcie sie ciepło i życzę milutkiego weekendu z Dniem Kobiet w tle!

hej laseczki, moj maly ma angine ropna, spi bidula , goraczkę ma...dziś konczy 4 latka:tak:
iwu głowa do góry, bedzie dobrze, trzymam kciuki:tak:
wszystkiego dobrego dla was kobitki i czego wam szczerze zycze - to ame najlepiej wiecie;-)buziole

Biedny Miki dużo zdrowia dla niego i wszystkiego najlepszego bo 4 lata to poważny wiek :)
Iwu jest dobrze oby więcej takich pozytywnych wieści.

Ja też Wam życzę spełnienia marzeń kobietki z okazji naszego święta! :)

Iwu dobrze, "zmiescilas sie" w normie z tym AMH. ile placilas za to badanie?

Demsik to pechowe urodzinki jak z choroba. Sto lat dla Synunia :)

wiecie co u mnie pierwszy cykl od cyba dwoch lat, gdzie absolutnie nie bede sie nakrecac i wymyslac objawow, bo do tej pory zero seksu bylo a to juz cos ok 25 dc jest ( nie licze wiec nie wiem) plodne byly z tydzien temu. Bo zawsze nawet jak byl odstep od plodnych to gdzies tam jakas nadzieja byla. a tak na pewno nie bedzie.zobacze jak wygladaja moje standardowe objawy przed @, wylaczony jest "czynnik glowy" ktora wywolywala pewnie czesc objawow. Przyszky cykl chyba tez odpuszcze, jak juz pisalam rok temu boje sie rodzic w okolicy grudnia i swiat, bo moja gin moglaby miec wolne a nie chcialabym by ktos inny robil mi cc.
a jak pozostale staraczki?
Mitaka juz 10 tc u Ciebie, wow ;)

hejho,
ja płąciłam za AMH 140zł, a w sumie na te różne badania w tym miesiącu prawie 400zł:/ no niezłe ceny...
mnie można wpisać na czekanie na @ na ok 23 marca (17ty cykl staran)

Odebrałam dziś wynik witaminy D (tez zlecona przez lekarza z kliniki) no i mam za niski poziom...muszę poczytać co to i na co:/

trzymajcie się ciepło i powodzenia w tym miesiącu i następnym, a co!

reklama
Do góry