Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mierzysz cały cykl czy tylko dziś? Np podczas implantacji podobno temperatura spada, może właśnie to u ciebie ma teraz miejsce.. nic nie jest przesądzone kochana, zaciskam kciuki!!U mnie pewnie też nici i tym razemjuż się druga faza zaczęła na pewno bo śluz biały i gęsty to myślę a zmierze temp i co? I 36,4 czyli kiepa jak @ za 9 dni. Wnerw od przyszłego cyklu zaczynam wszystko notować żeby się poznać na wylot wrrr

Ja na okres czekam 20.02, raczej nie zatestuje przed terminem, za duży stresNo właśnie nie mierze ;-) w tym cyklu skupiłam się na obserwacji śluzu (dorwałam ciągnącą, przezroczystą gadzinę). Zmierzyłam temp jakieś 1,5 tyg temu o tej samej porze co dzisiaj to miałam 35,9 no a teraz 36,4 ( może mam ogólnie niską, mierzyłam w ustach no i fakt, że nie prowadzę notatek - no nic pożyjemy zobaczymy). A testujesz kiedy Koriander? Bo ja na @ czekam 22 a jak nie przyjdzie to zatestuje 25;-)

Ja tez tym testom tak średnio zaczynam wierzyć, zawłaszcza przy moich nieregularnych cyklach, dr. kazał się po prostu regularnie kochać. Nie ma mnie na liście bo tak naprawdę nie miałam jeszcze owu (wg dr.), @ mam rożnie także jak będą dwie II to wam powiemSzyszuniu a ty kiedy testujesz, nie widzę cię na liście??? Super że masz takiego lekarza
Jeśli chodzi o testy owu to ja już w nie nie wierzę...miałam negatywne w czasie owulacji a owulację potwierdził lekarz więc nie będę już się w nie bawić. Zresztą jak @ przyjdzie (tfu tfu) to idziemy na żywioł w następnym cyklu:-)