reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tez widze kreske!!!!!
Agnesis , sercem jestem z Toba,wiem jakie to wkurw...ja dzis na innym watku tez zobaczylam kolejny test i juz mi sie humor pogorszyl.. ale co zrobic. Ja dam sobie ze dwa lata na zajscie,a jak sie nie uda to chyba bede musiala sie z tym POGODZIC ... [emoji58]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
agnesis zrobimy kochana w czwartek choc u mnie to tez bedzie kicha [emoji30]

nikusia cos jest powtorz jutro lub lec na bete , ile masz dpo?

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Właściwie nie jestem zła, chyba bardziej zawiedziona [emoji58] ale co zrobic. Trzeba sie wziąć za siebie. Dieta, ruch i nastawienie :)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A ja dzisiaj kupie ten test , bo raczej tymi paskowmi sie nie oplca z zestawu [emoji58]

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Agnesis, moja koleżanka w dniu spodziewanej @ miała biel vizira, a dwa dni później piękną grubaśną krechę :) Przedtem zdążyła wszystkie okna pomyć w domu i porządki porobić, tak więc nie załamuj się i nigdy nie poddawaj ;-)

BUM Właśnie nie chcę już latać na betę, tyle się nalatałam w życiu na nią...poczekam spokojnie....zawsze to może być ciąża biochemiczna. Jednak widzę u siebie taką tendencję, że po późnej stracie, nie ma ani euforii ani radości tylko kontrolowana zapobiegawczość;) Dzisiaj jak korzystałam z toalety dostałam plamień (często tak mam jak mam problemy z załatwieniem się), więc ucieszę się dopiero, jak zobaczę serducho u lekarza ;-)

Właśnie ja mam okna do umycia i sie śmiałam do S, ze jak pomyje i wszystko wysprzatam to wtedy sie uda [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Właśnie ja mam okna do umycia i sie śmiałam do S, ze jak pomyje i wszystko wysprzatam to wtedy sie uda [emoji1]

Brawo za nastawienie :rofl2::rofl2::rofl2:

Czyli jak dostanę @ to trzeba sie za mycie okien brać [emoji23]

reklama
Hej

Agnesis - nie poddawaj się doczekasz się swoich dwóch kresek , wiem że to frustrujace ale będzie dobrze

Nikusia- coś tam widać , zrób jutro test

Ja myłam okna dwa dni temu plus pranie firanek i zasłon

Dziś odebrałam badania i muszę zrobić mocz jeszcze raz , no i mam wysoką anemię :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry