reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja miałam na 4 dzień po odstawieniu, ale lutki :p

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A ile po odstawieniu dupka dostajecie @?

wff2krhmvaem9yip.png

AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

ja na 2 dzień po odstawieniu dostaje

A co jak dupka odstawie 10dpo jak test wyjdzie negatywny a ciaza np bedzie ? [emoji53]

wff2krhmvaem9yip.png

teczowa ja to nie wiem jakos mnie brzuch boli jak pomyśle o tym teście [emoji19]

wff2krhmvaem9yip.png

tęczowa chciałabym myśleć pozytywnie , ale nie umie [emoji6]
Czemu to nie może być takie proste jak z Lena .... [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

agnesis - jeszcze nic straconego, więc głowa do góry :) Zagnieżdżenie może trwać do 12 dni :)
Bum - wdech/wydech :)
Jestem z Wami !!!!

A ja wściekła jak diabli :D dziś 12 dc, a od pierwszego ciągle coś się leje, kuźwa.
Mój cykl: plamienie-1 dzień krwawienia- plamienie, plamienie i tak kuzwa do dzisiaj ! 12 dzień plamień - ja pitole :/
Jestem jakieś 3 dni przed owu, a tu kurde testy puste :/

Powiesić się idzie ..

reklama
Nessi jeju co to sie tobie dzieje ? Mi max 8 dni tak cos leciało , może sprawdź u gina czy wszystko ok ?
O testach mi nawet nie wspominaj , ja tak samo ( zaraz mnie tęczowa zje haha ) robie dziennie i znow przez ostatnie dwa dni pustka a dzis cos i tak w kołko ten caly cykl na testach jade , chce sprawdzić jak to jwst jakby faktycznie ciąża była [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry