reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka no szkoda , jak nie uda sie teraz to zostanie mi jeszcze jeden tylko cykl ehh...

Ale leje się ze mnie masakrycznie [emoji33]

Wonderful ooo a ty co tak pojawiasz sie i znikasz?

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bum no ja jestem chyba najlepszym przykładem ciąży z zaskoczenia he he he. Nigdy nic nie wiadomo. Jesteś na dobrej drodze bo cykle wracają do normy.

Tynka tak wracają bo to zasługa zapewne CLO , przestane brać i znów sie wszystko posypie zapewne , trzeba czekać ...

wff2krhmvaem9yip.png

Majka a przypomnij mi. dzialaliscie codziennie? Bo my ostatnio co 2 dzien. I teraz zamierzam codziennie. I od dwoch cykli " konczyl" od tylu. A jak zaszlam 2 razy po clo to konczyl normialnie. Nie wiem czy to przypadek czy jednak cos jest z tym przekrecaniem sie z brzucha na plecy.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam wierzę, że sie uda dzięki clo:-)
Bum super masz córeczkę i miała cudo tort na urodzinki. Duża dziewczynka:-)

Dżoł nie do mnie pytanie ale mogę coś powiedzieć od siebie o pozycji. Mam tylozgiecie i zaszłam dzięki pozycji od tyłu i potem szybko na plecy i nogi na góry. Na ścianie trzymałam z 20 minut minimum.

Dzol a ty 2 razy po clo zaszlas ?

Tynka chcialabym oby sie udalo w tym cyklu , teraz mam konska dawke i trochę sie boje [emoji52]
Dziękuje w imieniu Lenki , lobuz niezmieski , rodzenstwa chce bo tak z nia rozmawiamy i na razie braciszek ma być haha [emoji4] a ty jak sie czujesz?

wff2krhmvaem9yip.png

Mój zakończony wykres pierwszy raz od początku do końca [emoji38]
1475170517985.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1475170517985.png
    1475170517985.png
    58,2 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Dziękuję że pytacie:-) ogólnie wracam powoli do życia. W końcu to już 11 tydzień leci. Ogólnie objawy mam nadal, cycki wielkie ale mniej bolą, wzdęcia, senność i wieczorne mdłości. Cieszą mnie te objawy bo wiem, że małe ma się dobrze. Staram się nie panikowac ale różnie mi to wychodzi. Ostatnie dwa dni bolało mnie podbrzusze no i już głupie myśli do głowy zaczęły mi przychodzić.
Czekam z niecierpliwością na II trymestr.

Bum pozytywne nastawienie mega wazne:-) uda się.

Anula ja też o was myślę często i mam nadzieję, że jak pójdę na zwolnienie, to będę miała więcej czasu, żeby się udzielac:-)

Do góry