• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola mi gin po tym usg ostatnim wykluczyl pcos , powiedzial ze jajniki mam ladne.
Co do estriadolu wydaje mi się , że w normie bo norma jest do 312.
No jutro mam wizyte to pokaże :)
Masz tu może będzie widać .

Ja to się juz naczytalam o tym obnizonym fsh i mi zle ha :D
Ale moze faktycznie go zrobić w tym 3-5dc tefsh i lh razem .

Załączniki

• 1460384092094.jpg
    1460384092094.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Faktycznie, nie dowidziałam tych norm, także jest ok. Tym bardziej ciekawa jestem jak to lekarz odczyta jeśli nie bylo ovu u Ciebie... Hmmm...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

karola mam jakies dziwne , wrażenie że owu mogła być wczoraj no ten sluz był taki jak na owu a dziś biały gęsty ... ehh no też jestem ciekawa co mi powie jutro na 13:30 wizyta :)

Powiem Wam ze takie siedzenie w domu to nie jest dobre na dluzsza mete. Ostatnio sie strasznie rozleniwilam. Nic mi sie nie chce. Dobrzr ze chociaz w weekendy do szkoly moge wyskoczyc.

Kruczyca, co do pogody. Ja w dniu ślubu z rana za oknem miałam deszcz, potem przed sama uroczystością wyszło słoneczko i tylko jeszcze podczas zdjęć lekko pokropilo. Mówi się ze nawet powinno trochę popadać bo to wróży urodzaj w pieniądzach:)

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

witam się i nie zamierzam nigdzie uciekać.
kruczyca - wszystko zależy od tego co się lubi ja miałam orkiestre ale na pierwszy taniec puszczone z płyty u mnie michael jackson "lady in my life" - ja być wielka fanka ;-)
lux- ty masz z tymi sąsiadami
bum- tam beta 1,20 może coś tam jest .....ja po wizycie zapytam o te badania może też je zrobię
mój maksiu w nocy się zesikał :-( nie wiem czy mu się coś śniło czy z lenistwa
dziś mój 5dc i @ już odchodzi ciekawe jaki będę miała ten cykl .....mam takiego lenia po pracy ,a tu już pranie na mnie czeka w pralce niechce sie samo powiesić

karola no tak jest , jak się siedzi dłużej w domu to lenia się ma :D

Olciaaa haha ja to też zamiast poczekać do wizyty to cały internet przekopie , więc wiesz co się naczytalam to juz mi się nie chce[emoji14]

Nati betka jest poniżej 1,20 zawsze tak u mnie w labo jest i brak ciąży :)

karola - kurde jak nie pracowałam przez 5 lat to wydawało mi się że jak wrócę do pracy to będzię spoko , bo kiedyś jednocześnie pracowałam i zajmowałam się domem nadią , a teraz jestem do niczego ciągle ze wszystkim do tyłu .......na nic nie mam czasu i chodzę bardziej zestresowana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry