• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nati bo to tak jest ze jak się człowiek do czegoś przwyczai to potem ciężko się na nowo przestawić. Ja zawsze praca i owszem ostatnio potrzebowałam dłuższego urlopu ale jestem już miesiąc w domu i zaczyna mnie nosic A z drugiej strony lenia mam.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
karola - ja też jak zaszłam w ciąże i poszłam na L4 po tylu latach pracy nie mogłam się odnalez w domu :-) ,ale jak siedziałam w domu w końcu znalazłam czas na moją pasje z dzieciństwa i zapisałam się na taniec ....na ktory teraz oczywiście nie mam czasu :frown:

nati: ja używam tych testów facelle i jestem bardzo zadowolona. Udało ci się załapać na promocję?

xbum: prolaktyna bardzo ładna, estradiol według mnie jest ok, zwłaszcza, że miałaś ten pęcherzyk widoczny na usg, a to m.in. pęcherzyki odpowiadają za jego wartość, po progesteronie widać, że chyba poczekasz jeszcze kilka dni na @, bo dosyć wysoki (u mnie spada poniżej 1 przed samą @, nie wiem czy u każdego tak jest), a reszta wydaje się też w normie. A to lekko obniżone fsh to może nic strasznego, może po prostu kwestia granicy błędu przy oznaczeniu. Zobaczymy co jutro powie fachowiec :)

Jugo dzięki za pocieszenie z @ , czyli jeszcze tak zz tydzień przypuszczam , ze znow kolo 40dc dostanę ...
A o tym fsh ,to się naczytalam[emoji14]Fachowiec haha tez jestem ciekawa , na bank dosstane ten lek na te endo i co dalej obejrzymy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry