• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
xbum: myślę, że warto też zbadać FSH i LH na początku cyklu 2-4 dzień, żeby zobaczyć jak wyglądają. To tez jest tak, że wyniki wynikami a organizm sobie działa po swojemu.

Melduje się i ja ;)
U mnie dni płodne się zaczęły 10 dc, wszystko ok,sluz jest, ochota jest, oczka błyszczące są :D dziś pod wieczór jedziemy do Dj omówić wszystko z fotografem juz pogadane bo przyjedzie dopiero w dniu ślubu. Dziewczyny jakie mialyscie piosenki na pierwszy taniec? :) nam nic nie podchodzi... Jakiś taki kiwaczek byle nie disco jak farba itp :D czekam tez na telefon z alkoholi ze juz można odebrać ale z tym to spokojnie, mają do czwartku czas ;) pogoda u mnie paskudna ale ciepło. Oby się wypogodzilo do soboty

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam detmi powiedz mi

rozmawialam z sasiadem, on mowi, ze u nich byl spokoj, nie mieli gosci...mowi, ze moglo to byc na wysokosci jego mieszkania, ale klatka obok i to tez slychac, no nic zobacze w kolejny weekend czy bedzie halas

Lux no ciekawe , ciekawe ...

Lusia co słychać ? :)

Jugo no zrobię , zrobię ale najpierw czekać na @ zostało :)
Ja to sie jakos stresuje , że mój gin się podda i jednak da mi te skierowanie do tego endo ...
ni dość , że terminy długie to jeszcze ten z nfz daleko ...

My już z małą w domu , szybka kolacja , myć się i małą uspać a ja może jakiś film :D

reklama
karola- mi wydaje się że tak , bo henna to takie naturalne ale poszperaj coś na necie
dzieciaki wykąpane ,wszyscy przygotowani na jutro czyli kolejny dzień , a ja zaraz idę coś oglądać i do spania .....dobra noc i miłego dnia jutro :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry