• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

ku*wa mac!!!przed prace postanowilam wstapic na poczte, i odruchowo siegam po torebke a tej brak!! dzwonie do brata, ej nie zostawilam u was torebki, patrzy i mowi, ze nie..no to 20 km do domu naginalam po torebke, no szlag by to, dobrze, ze policja nie stala, bo by ladny ,mandat byl za brak dokumenotw, nie mowiac o predkosci, bo 140/150 sypalam

reklama
anula: termin na czwartek, ale nic z tego nie będzie. Test dzisiaj zrobiłam i negatyw ;) Tak więc plan bliźniaki przechodzi na kolejny cykl ;) Znaczy impreza w weekend była? I to dobra skoro dochodziłaś do siebie przez poniedziałek :D

lux: mandat jak mandat...dobrze, że ci się po drodze nic nie przytrafiło, bo jak człowiek zdenerwowany i przy takiej prędkości to mogłaś krzywdę zrobić sobie i nie tylko :/

anula: termin na czwartek, ale nic z tego nie będzie. Test dzisiaj zrobiłam i negatyw ;) Tak więc plan bliźniaki przechodzi na kolejny cykl ;) Znaczy impreza w weekend była? I to dobra skoro dochodziłaś do siebie przez poniedziałek :D
No mega impreza .... emocje i adrenalina nie do opisania :) jechałam w rajdzie samochodowym .... juz to kocham :)
ehh u mnie też zapewne standard ... dobrze było głowę zająć czymś innym

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula: wow! Jechałaś jako kierowca? Ja już swoje wypłakałam i zbieram siły na następny cykl :) Z dnia na dzień coraz lepiej :D Jak nie urok to ...może teraz będą 3 pęcherzyki :D hahaha A u ciebie to nie taki standard, więc głowa do góry ;) Pomartwimy się jak @ przyjdą :D

Jugo jako pilot ale kurcze no rewelacja nie do opisania .... nie mogę się doczekać następnego :)
ehh .... no ja jeszcze kilka dni bo dzis 24dc ...temp niby ładna bo 37,2 ale co z tego jak cyc jak flak hehe

anula: mogę się tylko domyślać jakie to emocje :D Teraz chyba sezon na rajdy się będzie zaczynać, bo coraz ładniej na drogach? Fajnie, że możesz robić to co lubisz :) A cyc może jeszcze spuchnie :D

anula: mogę się tylko domyślać jakie to emocje :D Teraz chyba sezon na rajdy się będzie zaczynać, bo coraz ładniej na drogach? Fajnie, że możesz robić to co lubisz :) A cyc może jeszcze spuchnie :D
To był mój pierwszy raz :) ale na pewno nie ostatni :) no być może spuchnie ale jakoś mało optymistycznie to widzę

Hej :)

Ta trochę się wyspalam , teraz lecę po zakupy , do bankomatu :)

anulla a ja chcę wierzyć , że ktoś dam się u Ciebie zadomowil i trzymam && ! :*

Jugo twoja słowa , nie ma @ nic straconego , więc może jeszcze bliźniaki będą ;)

Cos jeszcze miałem pisać ale idąc nie pamiętam ,:D

KWIECIEŃ:
12.04: Xbum - wizyta u ginekologa
14.04: Azylek - wizyta u ginekologa
14.04: Luska - monitoring
14.04: Nessi - wizyta u ginekologa
15.04: Luska - wizyta u ginekologa
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Luska - monitoring
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa