• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

karola a można czemu nie ;) ja to nawet włosy farbowałam farbą z amoniakiem , paznokcie robiłam , więc henna spokojnie :)

Lux no to oby przeszło :)

Nati dobranoc wyśpij się kochana i miłego wieczorku :)

A ja jeszcze 15 minut i ciszaaaa bez dziecka i męża :D

reklama
lux: w bloku niestety się niosą dźwięki :/ Mam nadzieję, że zagadka się rozwiąże :)

xbum: no zobaczysz co zrobi. Zawsze możesz próbować sprawdzać tych lokalnych pozostałych ginekologów. Spokojnej, pełnej snu nocki :)

karola: mi też się wydaje, że można, bo henna to naturalny środek.

nati: dobrej nocki :)

A mnie na noc coś głowa rozbolała. Idę wziąć ciepły prysznic, może przejdzie.
Dobranoc laski :)

Witam,

Odebrałam wyniki histo- oczywiście nic się z nich nie dowiedziałam.
Rozpoznanie kliniczne: ciąża obumarła w około 5 tc
Martwicza doczesna, skrzepy krwi, oraz pojedyncze kosmki łożyskowe z I trymestru ciąży. Stwierdzono nieliczne tkanki płodu. Pofragmentowany materiał o łącznej średnicy 2,5 cm.
I tyle.

Ja strasznie przeziębiona, a dzisiaj zapowiada się masówka w pracy. Dużo dzieci - mało czasu na terapię.
W czwartek gin, na którego czekam jak na zbawienie. Plamień brak, za to cała masa śluz płodnego. Gdybym była daltonistką - pomyślałabym, że to normalna @.
Trzeba się zbierać do pracy ...ehhh
Miłego dnia Drogie Panie.

Hej laski,

a co u nas tak cicho?
Wychodzić z ukrycia szybciutko! Bo nam wątek padnie :p

nessi: najważniejsze, że nie wyszło nic z zaśniadem ani nic z podobnych rzeczy. A tak poza tym to z tych wczesnych badań zwykle nic się człowiek nie dowiaduje :( Więcej stresu niż pożytku niestety :( Zdrówka dla ciebie. Mam nadzieję, że dzień szybko ci zleci. A wizyta już blisko :)

anula: co tam u ciebie? :)

xbum: wyspałaś się? U małej bez koszmarów?

reklama
Jugo a właśnie myślałam o tobie
..@ nie ma ? juz po terminie ? ....

a u mnie ok .... weekend intensywny i nie miałam jak zajrzeć a wczoraj dochodziłam do siebie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry