• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mam wyniki i nic z nich nie kumam. Jakie są normy itd.
Progesteron 0,14 ng/ml
Tsh 2.78

Jak możecie wytlumaczcie

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Progesteron bardzo niski ,szkoda ze prolaktyny nie robilas .... a tsh ciut można by zbić aczkolwiek nie ma tragedii [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
No owu nie bylo zapewne , zaraz ci posle moje normy.

wff2krhmvaem9yip.png

Słyszeliscie kiedyś o tym? [emoji23][emoji50]

Jest podobno taka stara metoda domowa,która potwierdza czy jesteś w ciąży....jeśli masz sodę oczyszczoną to weź nasyp trochę do słoiczka czy miseczki i poleć ją niewielką ilością własnego moczu.Jesli zacznie się pienić i będą szły bąbelki tzn ze jesteś w ciąży.Mocz ma wtedy inne PH i wchodzi w reakcję z sodą.

wff2krhmvaem9yip.png

Słyszeliscie kiedyś o tym? [emoji23][emoji50]

Jest podobno taka stara metoda domowa,która potwierdza czy jesteś w ciąży....jeśli masz sodę oczyszczoną to weź nasyp trochę do słoiczka czy miseczki i poleć ją niewielką ilością własnego moczu.Jesli zacznie się pienić i będą szły bąbelki tzn ze jesteś w ciąży.Mocz ma wtedy inne PH i wchodzi w reakcję z sodą.

wff2krhmvaem9yip.png
trzeba spróbować ... jutro kupie i zobaczymy jak reakcja przed ovu [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Wiecie co i ten caly tydzien boli mnie brzuch jak na okres, w srode i dzis w nocy juz myslalam ze mnie zaleje...dzis okolo 14 mialam silne skurcze a teraz tylko jajca daja sie we znaki. Poszlam sie podejrzec do kibelka bo stale tak jakos mokro sie czuje....zobaczylam lekko rozowy sluz.....skrecilam sobie troche papieru hehhee i wepchnelam do srodka zeby zobaczyc czy okres sie rozkreca. Wyciagnelam cale mnostwo sluzu lekko rozowego. Czy ten okres qrwa w ciula sobie ze mna leci!!!!!!!!
Poszlam sie wykompac,obadalam szyjke a tu co...tak jak byla nisko- tak teraz podskoczyla troche wyzej. Czy ja kurde jestem kosmitka[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] potem znowu sie skontrolowalam ale nic juz rozowego nie bylo. Myslicie ze dlugo jeszcze do @ bo chcialabyn juz zaczac nowy cykl bo czas spierdziela.....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To teraz kuzde nie wiadomo hehe, ale padlam [emoji5]

Mi sie cos służ lekko rozciąga hehe mało ale cos , moze to dobry znak a moze nie [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry