• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Artemida a nie idziesz już do niej na monit?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, powiedziała że mamy działać w weekend i za 2 tyg jeśli @ nie przyjdzie zrobić test....i przyjść do niej w 6 dc, a jak nie będzie wolnych terminów to 7,8dc bo chce zobaczyć jak rosną w czasie brania clo...wtedy zrobi kolejny monit....także w tym cyklu już mnie lekarz nie zobaczy....Ona jest pewna że po clo pękają pecherzyki....ale widziała tylko to co zobaczyła dzisiaj, nie widziała że owulacji nie miałam już dawno i nie wiadomo czy miałam owu w 1 cyklu brania clo...
Wiem tyle że nie wiem nic....i cofam się zamiast iść na przód...

Ja byłam dzisiaj u szwagierki. Opowiadalam wam że w rodzinie męża moja ciąża to temat tabu chociaż pewnie tylko przy mnie. Za to szwagierka oznajmiła mi że była w wielkim szoku jak się dowiedziała. Na co ja "i co, już Ci przeszło?" a ona że już tak ehhh

Ja byłam dzisiaj u szwagierki. Opowiadalam wam że w rodzinie męża moja ciąża to temat tabu chociaż pewnie tylko przy mnie. Za to szwagierka oznajmiła mi że była w wielkim szoku jak się dowiedziała. Na co ja "i co, już Ci przeszło?" a ona że już tak ehhh
Ale zryty tupet ma co [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tsh za wysokie a prg w ktorym dc robilas?

Głowa mi pęka.. Ale dziś jagodowa idzie w ruch [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry