Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dawaj dawaj .... juz w piecu .... na wierzchu oczywiście serrrr[emoji12]Ja lecę na ta pizzę mogę sie zamienić na szarlotkę jak wyjmę z pieca [emoji16][emoji16]
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
Ciasto zawsze robie na oko ino dziwo zawsze wychodzi i jest puszyste [emoji28]Anula pysznieeee wygląda !poprosze przepis na ciasto bo nie umie znaleźć odpowiedniego [emoji4]
Agnesis a ty gdzie masz szarlotke? [emoji5][emoji5]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mleko ok 2-3 szklanki i podgrzewam,jak jest ciepłe rozpuszczam w nim kostkę drożdży .... do dużej michy wrzucam 2-żółtka ,wlewam mleko z drożdżami i mieszam ,troszkę sole i po trochu dodaje mąkę łyżka;potem mąkę sypie na oko i ugniatam tylko nie za dużo coby twarde nie było,aaa i troszkę oleju w miedzy czasie,ciasto przykrywam i rośnie....Anula dawaj na oko [emoji38]
Bum w piecu jeszcze. Zaraz wyjeżdża [emoji4]