Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mysl,ze ja mam tak zawsze ochote. Ja niestety tez nie mam czesto checi. Czasami wole z rana niz jak wieczorem. [emoji2][emoji2] ale to niezawszeMój mąż do pracy poszedł jak ja spałam.ja wam powiem ze ja jestem typem spiocha i nie lubię jak ktoś mi przeszkadza w spaniuwogole moje libido sięga prawie 0 więc u mnie staranka nie są tak przyjemne jak u was raczej
ale coz moge zrobic...
Ja kupilam adamex barlette. Jestem zakochana w nimDoświadczone mamusie proszę o radę. Na dniach będziemy mieć trochę wolnej gotówki z mężem i chcemy już kupić wózek. Znalazłam kilka ogłoszeń na olx i sprawa prezentuje się tak. Do wyboru mam adamexa barlette za 1000 zł, x-landera xa z fotelikiem maxi cosi city za 1000 zł, bebetto luca 900 zł i ewentualnie tutek grander play za 850 zł...jeszcze mi się podoba maxi cosi mura 4 za 1050 zł ale D kategorycznie nie chce:-/