NeSSi
Moderatorka
Ja bym ocipiała z 4 dzieci w domuOj tam pierd...li babka
Chcialabym mniec 3 jajcory
Fajnie by bylo jakbys miala 2 albo 3 za jednym zamachem. Biedny maz potem ahhahhaa
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym ocipiała z 4 dzieci w domuOj tam pierd...li babka
Chcialabym mniec 3 jajcory
Fajnie by bylo jakbys miala 2 albo 3 za jednym zamachem. Biedny maz potem ahhahhaa
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No i ja od zabiegu nie czułam, jak owulka po zabiegu strony zmieniła. Teraz czułam tak naprawdę pierwszy raz ..ale to dopiero przy 3 jajcach. Jeszcze jej mówiłam, że bolało jak diabli, a ona ''boli bo musi'', na invitro po 15 jajek dojrzewa i to dopiero boli...
A może przydałby Ci się monitoring...masz możliwość zrobić go państwowo ? Żeby podejrzeć czy wszystko działa jak w zegarku ?
Ja bym ocipiała z 4 dzieci w domuMój by się rozwiódł bo zero spokoju
![]()
No podwójna powinna coś ruszyć ...chociaż czytałam, że na jednych działa clo a na innych nie ....Nessi ja wolałabym te twoje 3 niż swoje zero bo przy zerowych jajcach zero szans na ciążę...
Teraz podwójna dawka clo... A @ pewnie jakoś przypadnie po wigilii albo w sama wigilię więc czerwone święta będą....bez prezentu oprócz tego od męża
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Najważniejsze, że macie jakiś plan ...ja odkąd porobiłam badania i oznajmiłam lekarzowi, że bez leków nie wyjdę to krzątałam się bez ładu i składu licząc tylko na cud...a teraz nastawienie mam zupełnie inne, bo wiem, że jest plan z góry upatrzony i wiemy co mamy robić ... 3 cykle z Clo, 3 cykle z gonadotropinami i inseminacja albo in vitro w razie potrzebyJa mam ale pełno malutkich. Ostatni cykl wg mojej lekarki to był taki szok dla jajników i za szybko wypuściły. W sumie to wtedy czułam bardzo szybko objawy jakiekolwiek. Teraz nic, cisza na pokładzie.
Wtedy brałam po 1tabl, teraz będę brać po 2tabl raz dziennie i znowu koło 11dc na monitoring pewnie to już po nowym roku będzie on i jeszcze tsh muszę zrobić czy nadal wysokie... No i mój na badania nasienia pójdzie. Także nowy rok mam nadzieję przyniesie jakiś progres w życiu
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app