reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nasza córka miała być Mikołajem... strasznie mi się podoba to imię :)
A z dziewczynek Karolina dla mnie wygrywa :D A syn jak ma na imię? Bo musi pasować haha

reklama
A mnie pobolewa podbrzusze. No i czemu jak na bank juz jestem po owulce bo od wczoraj mam moj zajebisty mleczny sluz[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja marzę o Szymku/Kubie bądź Wiktorii/Joannie[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Agnes noo dziecko szatan to byłoby coś [emoji23] mój też grzeczny całe życie,Teraz trochę pyszczy ale ja to się tam cieszę że a zawsze swoje zdanie ....

Arte coś ty nie dotarlo-dotrze jak arbuz urośnie [emoji23]

Inis młody Jakub

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nuria ,mój synek nazywał się Szymus więc bardzo mi się podoba A wiki mam. Prze różne może mieć zdrobnienia. Nawet w przedszkolu wołają Wikcia

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zadzwoniłam się umówić do ginki na srode lub czwartek a tu sie okazuje ze na ten tydzień nie ma miejsc już [emoji17][emoji34]
I mój monitoring w tym cyklu się poszedł jeb*ć [emoji34]
Zapisałam się na poniedziałek ale już będzie po ptokach pewnie

Chyba musze w tym cyklu polegać na sobie
Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie, a takich co to mogę na miejscu kupić ?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Jakub łanie, klasycznie. Ja w ogóle mam fetysz na klasyczne imiona, chociaż moja teściowa mówi na nie "pospolite". Sama jest pospolita :D

Zadzwoniłam się umówić do ginki na srode lub czwartek a tu sie okazuje ze na ten tydzień nie ma miejsc już [emoji17][emoji34]

Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie, a takich co to mogę na miejscu kupić ?

Testy owu z Rosmanna są bardzo dobre.

Anula ciekawe czy maz sie domysli.....
Ja jak cos.to mojemu tez bym nie dala znac od razu
Na pewno w tajemnicy w 6-8 tyg poszlabym na usg zeby obcykac situation co i jak no a jakbym byla pewna to bym zapakowala biale buciki z testem do pudeleczka......
Tak mi sie marzy,zeby meza zaskoczyc [emoji7][emoji7]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pierd....ole
Lekarka cie zna i w ogole a cie nie przyjmie.....
Kurde jestes jej pacjentka i nawet jajec Ci nie podejrzy [emoji53][emoji22]
W takim tempie to faktycznie nie osiagnie sie.niczego....nie masz mozluwosci isc gdzie indziej ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inis noo wiadomo że teściowe to zazwyczaj pospolite [emoji23] mi też się podobają takie imiona ... bo Brajana bym raczej nie Ujechala[emoji23]

Mania dobre testy są facelle z rossmana ....[emoji41]

Carmen no właśnie ja jestem tego samego zdania ... nie chce mu mówić bo się napali i potem klops ... jak poczeka to nic mu się nie stanie .... zresztą ma teraz pleya4 więc ma zajęcie [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry