• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ja sobie zrobiłam prawko na automat bo nie dość że się bałam i zostawiłam zmuszona do zrobienia to jeszcze mój mąż twierdził że nigdy nie opanuje skrzyni manualnej. To było lata temu, dałam sobie wmówić a potem jeździłam przez las bez prawka i na manualu. Dopiero rok temu skończyłam to prawko i jeździłam już normalnie do roboty automatem którego mój mąż rozbił. A i tak wolę jeździć tym mniejszym samochodem z normalną skrzynią. Tak czy siak jak ktoś ma lęki to polecam automat :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ktoś ma lęki,to polecam częste jeżdżenie, najpierw z pasażerem a potem samemu .. ...ja mam prawko już 15 lat. Różnie bywało ...jeździć się nigdy nie bałam ...na kursie miałam ksywkę ''Hołowczyc'' zdawałam w zimie, na placu manewrowym nauczyli mnie robić kółka na ręcznym :D I zabierali na obwodnicę bo się bali ze mną jeździć po mieście ...pierwsze auto matiz - (w zimie jeździłam na letnich oponach (ekstremalny kurs) ..pamiętam jak pokonywałam dystans do mojego K 100 km...zawsze się jakiś wariat (przedstawiciel handlowy) trafił co lubił gazu cisnąć ...jednego razu pędziłam 160 matizem, kto zna to auto ten wie, że powyżej 100/h zaczyna się całe telepać, łapie słabą przyczepność, i golnie jakby na wyzdychu był ... dojechałam cudem. Po porodzie miałam przerwę w jeżdżeniu ...paniczny strach jechać samej A prawda jest taka, że jazda samochodem to jak jazda na rowerze ...nie da się tego zapomnieć ...K mnie wsadzał do auta jak najczęściej by lęk przełamać, potem dłuższe trasy i poszło samo ...

Hejka

Co do prawka ja robilam na 18stke i oblalam [emoji23][emoji23][emoji23]

Jade na rzesiory , a potem do dentysty [emoji48]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Mania pochwal się fryzurką:-)

Ja poszłam na prawko 3 miechy przed 18-stką. Zdałam za pierwszym razem, a jeździć samochodem za bardzo nie lubię he he. Jako pasażer lubię bardzo.

Bum 1:1 robisz? Ja miałam i po 3 miesiącach zdjęłam. Za dużo kasy mnie kosztowały te rzęsy ale efekt super.

Tynka a ile placilas za rzesy? Bo ja chyba na slub sobie strzelę rzęsy, bo kurcze mam taki problem ze prawe oko pomaluje super, ale lewe juz nie. I to nie zalezy od tuszu, czy drogi czy tani. Bo malowalam i droższy m i tanszym i zawsze ten sam efekt. Mam po prostu gorsze rzęsy na lewym oku[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka nie [emoji6] ja objętościowe robię volume russian [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ja mam od tuszu do rzęs czerwone białka .. przelało się już sporo tuszy i jeszcze żaden nie był dla mnie dobry :/ Wyglądam jak alkoholik z czerwonymi ślepiami :/

Bum pokaż foto efektu końcowego :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry