• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nuria za założenie 150 zł i potem uzupełnienie 90 zł. Uzupełniać musiałam co 4 tygodnie. Za dużo zdecydowanie. Jakby mnie to 50 zł miesięcznie kosztowało to bym chodziła pewnie do tej pory z rzęsami, bo były super.

Bum nawet o tym nie słyszałam! Koniecznie pochwal się efektem:-) Mega ciekawa jestem

Dżoł na którą masz gina? Liczę na zdjęcie ślicznej fasolki! Beta była extra:-)

Rene do poniedziałku szybko zleci, gin na pewno ma konkretny plan i wszystko będzie dobrze. Masz rację, nie czytaj żadnych głupot na necie.

Nessi dużo już wrześniówek na wątku?

Arte a jak u was wygląda badanie nasienia? My się musieliśmy umówić do kliniki na konkretną godzinę no i mąż działał na miejscu w specjalnym pokoju. Można było dostarczyć nasienie ale nie wyrobilibyśmy się w czasie i chciałam żeby nic nie zaburzało wyniku.
Konika dawka Clo to ile teraz będzie ?

reklama
Nuria za założenie 150 zł i potem uzupełnienie 90 zł. Uzupełniać musiałam co 4 tygodnie. Za dużo zdecydowanie. Jakby mnie to 50 zł miesięcznie kosztowało to bym chodziła pewnie do tej pory z rzęsami, bo były super.

Bum nawet o tym nie słyszałam! Koniecznie pochwal się efektem:-) Mega ciekawa jestem

Dżoł na którą masz gina? Liczę na zdjęcie ślicznej fasolki! Beta była extra:-)

Rene do poniedziałku szybko zleci, gin na pewno ma konkretny plan i wszystko będzie dobrze. Masz rację, nie czytaj żadnych głupot na necie.

Nessi dużo już wrześniówek na wątku?

Arte a jak u was wygląda badanie nasienia? My się musieliśmy umówić do kliniki na konkretną godzinę no i mąż działał na miejscu w specjalnym pokoju. Można było dostarczyć nasienie ale nie wyrobilibyśmy się w czasie i chciałam żeby nic nie zaburzało wyniku.
Konika dawka Clo to ile teraz będzie ?
Powiem ci ze nie wiem. Najpierw mamy napisać maila z danymi męża żeby się umówić na wizytę. A jak wygląda oddawanie nasienia to już nie wiem :-) sama byłam dziś i nie wszystko rozumiałam.

Teraz mam dawkę 3 tabletki na dzień... Ostatnie podejście a potem zastrzyki. Szczerze mówiąc pokładam w nich nadzieję

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł kuźwa to chyba jakaś pomyłka jest. Moze im sie cos pomylilo, moze złe rozcieńczenie zrobili. Masz dziś wizytę?

Arte a miałaś może oznaczaną rezerwę jajnikową czyli AMH? Na jej podstawie diagnozuje sie PCOS i lekarze też dzięki temu wynikowi wiedzą jak i czym stymulować owulacje. Te zastrzyki to już jak do in vitro, więc nie ma innej opcji, że będą w końcu piękne komóreczki jajowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry