• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
e9b6b85bcd3ba228ba42f52f1e9b3d30.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol spadła?

Teraz jade do dentysty [emoji14]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ja dopiero teraz pije kawkę ;)

Dziś mi się nie chciało wstawać wiec wszyscy wagarujemy , spałam do 10 tej :-0

Ja mam prawko od 6 lat tez w zimne i najlepsze ze rano w dzień egzaminu zrobiłam test ciążowy i był pozytywny , a potem zdałam :-), ja przy już niedługo 3 dzieci bez auta nie ma szans , czasami czuje się jak ich szofer ... muszę sobie czapkę szofera kupić :-)

Ja właśnie w poniedziałek zrobiłam rzęsy 1:1 , wszystkim się podoba ja się nie mogę przyzwyczaić , ja zapłaciłam 50zl

Ja lubię tusz maybellin new york - brązowy

Dżoł- o nie !!! Strasznie mi przykro , oby to była pomyłka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol przykro mi :(

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Dżoł kuźwa to chyba jakaś pomyłka jest. Moze im sie cos pomylilo, moze złe rozcieńczenie zrobili. Masz dziś wizytę?

Arte a miałaś może oznaczaną rezerwę jajnikową czyli AMH? Na jej podstawie diagnozuje sie PCOS i lekarze też dzięki temu wynikowi wiedzą jak i czym stymulować owulacje. Te zastrzyki to już jak do in vitro, więc nie ma innej opcji, że będą w końcu piękne komóreczki jajowe.
Oj tu nie wiem czy robią to badanie. W sumie nie pytałam. Ale pewnie nie zlecili bo patrzą że ja młoda jestem.... Nie
Wiem na następnej wizycie zapytam o to.
Mi Pcos określili na podstawie badań w szpitalu. Jeszcze w Polsce to robiłam. Przepisali mi wtedy estrofem i duphaston. Byłam młoda, nie zarabiałam i nie mogłam sobie pozwolić na te leki.

Tu tylko potwierdzili moje Pcos dzięki stosunkowi lh i fsh, no i licznym objawom Pcosu, hirsutyzm, tycie brzuszne, wypadanie włosów itd no i oczywiście na podstawie okresu raz na pół roku i zerowej owulacji.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dżoł taki spadek to jest aż nierealny. To chyba jakaś pomyłka jest. Musieli coś pokręcić z rozcieńczeniem...

Dobrze, że masz dziś tą wizytę. Wszystko się wyjaśni. Ja wierzę, że to okropna pomyłka i jest wszystko dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry