dżoł
Fanka BB :)
ja mam ten:
Link do: Lancôme Hypnôse Volume-à-porter w sklepie online na douglas.pl
zobaczcie na yt filmiki
Link do: Lancôme Hypnôse Volume-à-porter w sklepie online na douglas.pl
zobaczcie na yt filmiki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nessi mówią że dziś kiepskie ciśnienie. Ja tez od rana na paracetamoluI ja z bólem...musiałam apap aż brać :/
Też mi się tak wydaje ... mierzyłam mam 116/75/78Nessi mówią że dziś kiepskie ciśnienie. Ja tez od rana na paracetamolu
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja gdzieś, koło środy ...do Maguzy może chodzisz ?
Ja w Siedlcach rodziłam pierwsze i pewnie drugie też tam będzie ...Ja jeżdżę do Warszawy prywatnie na Gagarina , niedaleko szpitala Orłowskiego gdzie będę rodzić
Będzie dobrze, tylko najgorsze to czekanie ... trudno nawet postawić się w Twojej sytuacji, co teraz czujesz i przechodzisz. Facet chociaż zaczął wspierać ?Nessi już nawet o tym nie myślę. Nic też nie pomoże mi szperanie w necie bo wcale nie musi tak być U nas. Postanowiłam być jednej myśli że będzie co na być A musi być dobrze. Nie wyobrażam sobie innego obrotu sytuacji.
ma się umówić do androloga