• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi już nawet o tym nie myślę. Nic też nie pomoże mi szperanie w necie bo wcale nie musi tak być U nas. Postanowiłam być jednej myśli że będzie co na być A musi być dobrze. Nie wyobrażam sobie innego obrotu sytuacji.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, tylko najgorsze to czekanie ... trudno nawet postawić się w Twojej sytuacji, co teraz czujesz i przechodzisz. Facet chociaż zaczął wspierać ?

reklama
Wróciłam!
Pogoda chciała mnie chyba ukochac... Znowu wyjechałam ze szpitala to nic nie leciało...10 min później już sypał śnieg i do samego domu. Wchodzę do domu - przestało sypać....nosz wiedziała jak mnie wkurzyc. A teraz wszystko susze...

A co do wizyty to tak jak mówiłam. Co z tego że endo 8,5 jak jajec żadnych. Dostałam dupka i wio z tym cyklem.
I końska dawka clomidu. Jeszcze sobie kwas foliowy zakupiłam. W aptece taniej niż w drogerii.

Dodatkowo jeszcze dostałam pojemniczek na nasienie dla męża :-D ma się umówić do androloga :-P

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry