• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No ja tez slyszalam ze wlasnie za granica jest tak ze przychodzisz urodzic i po kilku godzinach wracasz do domu o ile nie ma zadnych komplikacji. A u Nas trzymaja w szpitalu bo przeciez kase z tego maja.
U mnie kolezanka rodzila, i urodzila szybko, bezboleśnie. I chciala na wlasnie zadanie sie wypisac bo sie czula bardzo dobrze to strasznie glowami krecili na to.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja tez slyszalam ze wlasnie za granica jest tak ze przychodzisz urodzic i po kilku godzinach wracasz do domu o ile nie ma zadnych komplikacji. A u Nas trzymaja w szpitalu bo przeciez kase z tego maja.
U mnie kolezanka rodzila, i urodzila szybko, bezboleśnie. I chciala na wlasnie zadanie sie wypisac bo sie czula bardzo dobrze to strasznie glowami krecili na to.

Ja tam jednak wolę szpital. Choć 3 dni. Zbadają dziecko dokładnie zrobią testy przesiewowe(mukowiscydozę i fenylo coś tam i jeszcze jedno[emoji6]myślę że po 3 h to za szybko.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

A moim zdaniem nawet jak się człowiek dobrze czuje to te dwie doby obserwacji mogą być przydatne. Ja tego samego dnia co wychodziłam z małą czekałam na wynik bilirubiny to nie wiem jak miałabym wyjść szybciej. Pomijając już inne rzeczy które są sprawdzane w tym czasie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Joaszka no ja tez bym szybko nie wyszla, nawet jezeli bym sie super czuła. Chcialabym jednak byc pewna ze z dzieckiem ok, ze badania sa w porządku itp[emoji5]

Agnesis , anula gdzie sie chowacie?

Nessi jak sie masz słońce?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Agnesis , anula gdzie sie chowacie?

Nessi jak sie masz słońce?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Jestem [emoji41] podgląduje .... [emoji6] coś mnie podwozie ćmi ... a nie potrafię wyłączyć opcji nie wczuwania się w swój organizm [emoji58] ... chyba za dużo bzykania [emoji23] ... a wogole po laparo tak mnie poszyli ze normalnie plastyka pępka zrobiona a dziś m mi mówi że inna w środku jestem haha " taka nowa"[emoji23] .. także ooo kilka opcji za jednym zamachem poszło [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Carmen moj mi wczoraj przytargał kwiatki z jednej strony bez okazji, bo niby miałam imieniny, ale my imienin nie obchodzimy, a z drugiej strony trochę sobie przeskrobał i teraz chodzi jak szwajcarski zegarek [emoji38][emoji38]
e0ae84f689a095800f7de1fc99904f69.jpg

Nuria czarna twarz [emoji1][emoji38]
Bum jestem jestem, u dziadka byłam [emoji6]
Ja ze szpitala wyszłam w drugiej dobie, wyblagalam znajoma lekarkę. Nie dałabym rady dłużej tam być. W książeczkę wpisała 3 doba, wtedy mogłabym ja po piętach za to całować, bo jeszcze jedna noc i chyba bym sobie w łeb strzeliła [emoji53]

Carmen moj mi wczoraj przytargał kwiatki z jednej strony bez okazji, bo niby miałam imieniny, ale my imienin nie obchodzimy, a z drugiej strony trochę sobie przeskrobał i teraz chodzi jak szwajcarski zegarek [emoji38][emoji38]
e0ae84f689a095800f7de1fc99904f69.jpg

Nuria czarna twarz [emoji1][emoji38]
Bum jestem jestem, u dziadka byłam [emoji6]
Ja ze szpitala wyszłam w drugiej dobie, wyblagalam znajoma lekarkę. Nie dałabym rady dłużej tam być. W książeczkę wpisała 3 doba, wtedy mogłabym ja po piętach za to całować, bo jeszcze jedna noc i chyba bym sobie w łeb strzeliła [emoji53]

Może jakaś [emoji485]? [emoji4] imieniny opijemy:)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Moj bedzie mial za wszystko policzone !!!! [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
W tym roku dal ciala moj mezus, wolalabym kwiatka w doniczce nic pieniadze [emoji19][emoji19][emoji19]
Anka,mowisz masz ciasniej w srodku[emoji14][emoji14] ja tak mialam tylko po porodzie
To wy pijcie,bo ja to chyba zaraz se strzele,ale aspiryne ![emoji37] jestem nie do zycia.
Jajniki mnie tez cmia, hmmmm po okresie [emoji54]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry