• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

AKTUALIZACJA !
STARACZKI , FASOLKI meldować się hop , hop !
MAMUŚKI jak maluszki , chwalcie się ! <3
staraczki.jpg
fasolki.jpg
mamusie.jpg

Załączniki

• staraczki.jpg
    staraczki.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 417
  • fasolki.jpg
    fasolki.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 433
  • mamusie.jpg
    mamusie.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 400
reklama
Hello[emoji5]
Carmen widzę jakies cuda Ci wychodzą na tym tescie[emoji23]
Tynka brzuszek super[emoji8] sliczna jesteś, nie dałabym Ci tyle lat co masz[emoji23] a masz tyle samo co ja[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Witam [emoji42][emoji477]️
Im bardziej chce sie wyspać tym bardziej sie nie wysypiam [emoji53] ziewam, jęczę, ledwo żyje [emoji12]

To tak jak ja ...
U mnie dzisiaj już katar zielony - ewidentnie zatokowy, gorączki brak ..gardło jako tako ..ale coś czuję, że przeziębienie nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa...
Spróbuję wypić kawę i ja pomimo braku smaku...

Czekam z niecierpliwością na ferie [emoji24] bede leżeć az odleżyn dostanę [emoji1][emoji106]
Nessi inhaluj sie sama solą fizjologiczna, zejdzie Ci to szybciej z zatok.

Czekam z niecierpliwością na ferie [emoji24] bede leżeć az odleżyn dostanę [emoji1][emoji106]
Nessi inhaluj sie sama solą fizjologiczna, zejdzie Ci to szybciej z zatok.

Nessi to chyba wiek. Ja mam to samo. Wszystko jest na nie, ciagle wszystko wie lepiej, nie słucha sie nic a nic, wykluca sie, pyszczy. Czasami nie wiem czy mam sie drzeć czy rozpłakać czy jebnac drzwiami i wyjsć. Teraz tez mowię wstawaj, on "nie" i ile razy powiem wstawaj tyle usłyszę "nie". To samo jak mowię ubieraj sie, ehhh rece opadają. Kiedyś to bym w dupę dostała i w 3 sekundy bym sie ubrała [emoji23]

Hej hej:-)

Ja już po śniadaniu i zaczynam powoli myśleć co by tu na obiad zrobić. Kapuśniak na mną chodzi i chyba spróbuję.

Nuria ja młodo wyglądam za to mój mąż nadrabia, bo jemu znowu dodają z 5 lat:-) swoją drogą 12 lutego ma 25 urodziny i muszę mu prezent kupić. Zafunduję mu słuchawki bezprzewodowe:-)

Nessi też miałam ostatnio zielony katar:-( woda z miodem i cytryną, inhalacje z wody i soli i sztyft z olejkami do wąchania i mi przeszło.

Wonderful gratulacje! Piękna kreseczka! Kiedy wybierasz się do ginekologa?

Nessi to chyba wiek. Ja mam to samo. Wszystko jest na nie, ciagle wszystko wie lepiej, nie słucha sie nic a nic, wykluca sie, pyszczy. Czasami nie wiem czy mam sie drzeć czy rozpłakać czy jebnac drzwiami i wyjsć. Teraz tez mowię wstawaj, on "nie" i ile razy powiem wstawaj tyle usłyszę "nie". To samo jak mowię ubieraj sie, ehhh rece opadają. Kiedyś to bym w dupę dostała i w 3 sekundy bym sie ubrała [emoji23]

Myślałam, że tylko mój ma jazdy, najgorsze jest to, że mój Michał w ogóle nie słucha mojego K...zero reakcji. Czasami pomysłów mi brak już na niego ...rozmowy i tłumaczenia zawodzą dosłownie .o karach nie wspomnę. Bo nie robią na nim wrażenia ...Boże daj mi siłę na troje takich. Liczę, że pozostała dwójka będzie mniej uparta i zawzięta.

Tynka, kapuśniak ...mniam.

reklama
Ja tez już z kawką :)

Mój Maks jeszcze nie pyskuje ale coraz częściej zaczyna mówić nie !! , tyle że mój mąż pracuje w domu wiec jak Maks próbuje pyskować , to przypomina sobie że tata w domu i wszystko słyszy :-)

Ja na obiad robię pomidorową i filety

idę dziś popołudniu z Maksem do lekarza , bo tez ciagle zielone gile ma .

Bum- to czekamy do soboty :-D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry