• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

34 był rok temu, teraz sie wbije, ale bałabym sie usiąść [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Tynka jak przybliżyłam sobie fotkę to wcale bym Ci 24 lat nie dała [emoji38] moze z 16 [emoji12] a do tego bardzo ładna jesteś [emoji16]

Prosze cie ... ja to taki rozmiar nosiłam chyba w wieku 12 lat hahah

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Taaa dobra dobra, widziałam tu ostatnio Twoje nogi [emoji6] nie wmówisz mi ze nosisz jakis większy rozmiar [emoji12]

Nati szkoda, że fotek brak. Ja już odliczam do swojej wizyty i usg:-) może znowu jakąś fotkę wybłagam w 3d

Agnesis ta bo laska he he. Mój mąż dziś stwierdził, że dobrze, że mi się twarz nie zmienia,bo na powrót mojego ciała do stanu sprzed ciąży, to on już nie liczy.
Często słyszę, że młodziutko wyglądam:-) jeszcze z rok temu dowód w sklepie musiałam pokazywać. A ja za pół roku 25 lat skończę.

Majka będziesz musiała jakoś przetrwać do terminu. Zrobią ci cięcie i wrócisz do formy:-)

Arte ja mam przepis na piersi z mozzarella i musztarda francuska:-) ze szpinakiem to nie mam

Nati szkoda, że fotek brak. Ja już odliczam do swojej wizyty i usg:-) może znowu jakąś fotkę wybłagam w 3d

Agnesis ta bo laska he he. Mój mąż dziś stwierdził, że dobrze, że mi się twarz nie zmienia,bo na powrót mojego ciała do stanu sprzed ciąży, to on już nie liczy.
Często słyszę, że młodziutko wyglądam:-) jeszcze z rok temu dowód w sklepie musiałam pokazywać. A ja za pół roku 25 lat skończę.

Majka będziesz musiała jakoś przetrwać do terminu. Zrobią ci cięcie i wrócisz do formy:-)

Arte ja mam przepis na piersi z mozzarella i musztarda francuska:-) ze szpinakiem to nie mam

Aaa to musiałam coś pomylić :D gdzieś mi dzwoniło tylko nie wiem gdzie :D

Ech właśnie cięcia mi nie zrobią, to częsta przypadłość i będę się modlić żeby w trakcie porodu się nie rozpaść. Już czytałam o takich przypadkach a potem 6tygodni na wyciągu leżały no ale nie ma co zamartwiać się na zapas.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry