• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej kochane

Nessi ja też dopiero wracam do życia. Taka mnie jelitówka rozłożyła, że myślałam że w szpitalu wyląduje. Na szczęście już jest dobrze. Dzieciaczki piekne:-) niech zdrowo rosną. A ty zdrowiej szybciutko.

Majka współczuję tego bólu spojenia...skoro potwierdzenie rozejscia jest, to może by cię do jakiegoś fizjoterapeuty wysłali.

Rene masz śliczny zgrabny brzuszek! U mnie taki mały skrzat jeszcze, a siedzi w pałacu normalnie...a ja mam jeszcze 3 miesiące do porodu...

Bum ale łoże wielkie dla pieska ha ha ha jeszcze byście się obok z Lenką na nim wyspały he he.

Agnesis ale ty laska jesteś! Nie wiem gdzie ty masz te pryszcze, o których mówisz! I faktycznie bardzo młodo wyglądasz, ale to akurat wielki plus :-) ja mam to samo.

Dżoł jak tam?

Arte powodzenia z dietą! Masz tylko brzuch do zrzucenia! U mnie kg idą po całości...cała się wielka robię zawsze. Masz mega zgrabne nogi!

Ness ale bosskie te twoje dzieciaki- idealne takie [emoji6] zdrowiej kochana szybko
....cieszę się że jest ok :)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Wielorybek do oceny:-) aktualizacja brzuszka- końcówka 27 tc

Załączniki

• 20170123_193642-314x613.jpg
    20170123_193642-314x613.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 100
  • 20170123_193746-410x763.jpg
    20170123_193746-410x763.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 140
Tynka a właśnie ze śliczny [emoji7] jaki tam wielorybek .. arbuz tylko troszkę:)
A gdzieś się podziewala ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nessi i super tak się cieszę [emoji170]

Agnesis no babeczka do owczarka wzięła, która ma się oszczenic na dniach [emoji5]

Nessi moze syropek ? Jest dla kobiet w ciąży w aptece , mi pomógł coś na p.

Tynka no dokładnie [emoji4]
Brzus megaaa maluszek rosnie [emoji170]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Anula czytałam w miarę na bieżąco ale tak mnie jakiś wirus jelitowy rozłożył, że już brakło sił na pisanie. I jeszcze mąż się wziął za pokój młodego i taki mam syf w mieszkaniu, że brak słów.
Mój mąż jak się wziął za wiercenie dziury na karnisz, tak nie minęła nawet sekunda a tu słyszę sruuuu i koniec. Wszystko zgasło....oczywiście przewiercił kabel...ma chłop wyczucie...

Nessi ja też piłam syrop *spam* ale na mnie średnio to działa:-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry