• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula w końcu to warzywa [emoji23][emoji23][emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Ech co za masakra trafiłam na faceta (miała być baba) który uważa że usg może okazać się kiedyś szkodliwe i nie podejmie się żadnej diagnostyki na ciężarnej prócz palpacyjnej [emoji23] a ogólnie stwierdził że jest rozejście spojenia łonowego ale na na tyle żeby miało się rozpaść mam się oszczędzać i tyle.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

1485179412-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka cóż za fachowa porada [emoji23] tyle to my wirtualnie możemy Ci doradzić [emoji16][emoji16]

Majka cóż za fachowa porada [emoji23] tyle to my wirtualnie możemy Ci doradzić [emoji16][emoji16]

To cię zbadali. Tak jak i mnie na ostrym. Te palce mógł sobie sam wsadzić ...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trafiłam na lekarza który uważa że usg jest szkodliwe i w ogóle boi się ciężarnych [emoji23] może tego na połówkowym poproszę żeby tam zajechał z usg. Zaczynam mieć wątpliwości czy ciebie będzie chciał ciał badać no bo ciąża...

Ja po pierwszym obiedzie diety :-)

Mąż dzisiaj pomierzył moje wymiary....szok i masakra w jednym, no musze zejść z tego brzucha!!

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Legowisko sprzedałam , zamówiłam nowe :D
tam gdzie zamawiałam nie odbiera mi nikt wrrr , jutro znów będę miała do nich gorącą linie..
Ciekawe czy ten kurier się skapnie , że jednak pobranie było :/

reklama
Arte zimno jest, cos grzać musi [emoji6]
Ja zapodalam smażonego schabowego - tak zdrowo ze cholera [emoji23] ale miałam ochotę na kawał miecha [emoji12]
Czytałam aby do każdego posiłku jeść warzywa, a mi wchodzą tylko ogórki kiszone [emoji38]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry