Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oooo majka daj mi koniecznie znać czy zrobił bądź dal ci skierowanie na usg. Ja mam na aleji stanów zjednoczonych 30 stycznia bo dziś bym nie wyrobila sięJa dzisiaj będę w luxmedzie u ortopedy i liczę na skierowanie na usg spojenia łonowego. Mój mąż dostał, usg mają teraz zależy od woli lekarza czy oleje problem czy nie.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oki dam znać. A mój błyskotliwy mąż właśnie zapytał czy ja idę do tego ortopedy z kolanami, niech ktoś pozbiera moją szczękę...Oooo majka daj mi koniecznie znać czy zrobił bądź dal ci skierowanie na usg. Ja mam na aleji stanów zjednoczonych 30 stycznia bo dziś bym nie wyrobila się
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ta dieta 5 posiłków robi na prawdę dużo .Majka z kolanami [emoji23][emoji23][emoji23]
Carmen diety szczególnej nie zamierzam wprowadzać. Bede jeść 5 posiłków dziennie, bez słodyczy i innych śmieci [emoji12]
Arte wlasnie jak to pisałam tez pochłonęłam drugie śniadanie [emoji16]
A na obiad zrobie dzis schabowe [emoji38][emoji38][emoji38]
zaraz pojadę rowerem do sklepu to zalicze od razu trening Też często to robiłam ale niestety teraz muszę zapomnieć o przetworzonych potrawach na bazie śmietany :-( wszystko naturalne i prawie bez soliU mnie dziś makaron w sosie śmietanowym z cyckiem [emoji4]![]()
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...