• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja tez dzis robilam szarlotke. Cala blache ta oryginalna z piekarnika. Chlopaki zostawili 4 kawalki, do nocy znikna wszystkie.

Czy ktoras z was dawala sobie zastrzyki clexan? Czy to bolalo?
I czy mialyscie duze since?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sobie robiłam, co prawda dawno temu
A potem jeszcze mężowi robiłam
Nic mnie nie bolało inie miałam sińców, mąż też nie narzekał

Musisz szybko i zdecydowanie wbijać igłę i puszczać skórę dopiero po jej wyjęciu, wtedy jest lepiej

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Hajmal zastrzyki nie bola jak dobrze złapiesz fałd skory, trzeba mocno chwycić, żeby skóra nie była luźna. Igła jest cieniutka ale ostra. A siniaki bedą niestety. Będziesz mieć łaciaty brzuch, ale wszystko w szczytnym celu [emoji106][emoji6]

Agnesis HELP
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

WP_20170129_001.jpg

Załączniki

• WP_20170129_001.jpg
    WP_20170129_001.jpg
    147,1 KB · Wyświetleń: 310
Hajmal ja teraz przy ostatniej ciazy robilam ale tylko 8 dni bo pozniej beta spadala. Mialam malutkie krwiaczki. Powinno sie robic raz po lewej raz po prawej str. I tak jak dzwieczyny pisza, trzeba zlapac fald skory, wbic igle, wstrzyknac i puscic fald po wstrzyknieciu. Prostopadle, ja np robilam na lezaco. Nic strasznego [emoji6] a najlepsze jest to ze to sa gotowe zastrzyki, bo ja myslalam ze trzeba strzykawki oddzielnie kupic zeby pobierac z ampulek ale babka w aptece mnie uswiadomila [emoji6] i z tego co mi pisaly dziewczyny z innego watku, to mialam za mala dawke [emoji20] mam nadzieje ze przy wiekszej uda mi sie utrzymac ciaze. Chociaz zelazny zestaw niestety nie daje gwarancji ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A już wiem tylko co to za kwiat? Zaczyna sie na k kończy na s [emoji848]

reklama
No ja na początku tez mowię, o cholerę chodzi. A pózniej załapałam ze ostatnia litera to pierwsza kolejnego wyrazu i tak dalej [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry