• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Seksilismy sie z moim, przy naszej kochanej pralce[emoji23] jakos chcial mnie obrócić a mi wtedy sie zrobilo doslownie czarno przed oczami i sruuu jeblam na podloge[emoji46] dobrze ze w wanne sie nie uderzylam. Masakra. Nie wiem czemu, teraz tez tak mi duszno, gorąco, ledwo klawiature widzę na oczy[emoji23]
Wątpię ze to z z emocji, bo to dopiero byl poczatek[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Seksilismy sie z moim, przy naszej kochanej pralce[emoji23] jakos chcial mnie obrócić a mi wtedy sie zrobilo doslownie czarno przed oczami i sruuu jeblam na podloge[emoji46] dobrze ze w wanne sie nie uderzylam. Masakra. Nie wiem czemu, teraz tez tak mi duszno, gorąco, ledwo klawiature widzę na oczy[emoji23]

a może Cię prąd popieścił?

Majka nie. Na pewno nie. Teraz mi jeszcze nie dobrze. Kuzwa a taki fajny wieczor mial byc. Moj mowil ze w ciagu sekundy zrobilam sie blada jak ściana[emoji23] zwykle zaslabniecie pewnie

Ajjjj bidulo
Co.twoj luby na to
Wiesz ile razy mi sie.to dzieje [emoji19]
Ktoregos razu jak jebne.to nie wstane...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria ja wlasnie siedze w majtach i koszulce, bo tak mi gorąco było, ze chyba bym padła, a za chwile bedzie mi zimno i bede dresy wciągać i weź to zrozum [emoji41]

nuria ooojej , to znak byś jutro sikla [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

O wlasnie Nuria kiedy sikasz na patyk? [emoji38]

Bum a Ciebie bola cycki czy cos? Masz jakieś inne objawy poza bolącym jajnikiem?

Nuria no podejrzane to zasłabnięcie [emoji57]
Powinnaś się zaopatrzyć w test [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

agnesis nie właśnie [emoji19] tylko jajnik i podbrzusze mnie cmi ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Bum to dobrze, moze bedzie lekko [emoji4] ja z młodym na początku nic nie miałam poza uczuciem ze zaraz @ dostanę [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry