• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania ja juz nic nie czaje,jeden gada zeby sie bzykac czesto zeby zolnierzyki nie byly za stare a inni co innego mowia.....rozwala mnie w ogóle to zeby nie uzywac za duzo plynu intymnego do kuciapki..... [emoji54][emoji54][emoji54]
Jabtam musze sie dobrze umyc, a po takim johnsonie to nie czuje się za świeżo.

Ogolem w tyn cyklu sobie odpuszczam i w nast.raczej tez, bo nie wiem.czy mi sie opyla brac clo przez 2 miechy tylko....zobacze co gin powie.

W kazdym razie testujcie we wtorek, trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte Zachodzcie co sie ino dla NAS zwolni miejsce.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to tak dzisiaj myslalam, ze obejrze ktory tc wychodzi z bety jeżeli bedzie pozytywna , bo z apki wychodzi 5 .
I chyba nie pojade do tego gina 14go co mnie zgarnie 180zł a do tego co na monit jezdzilam za 80zl +zapisze sie jeszcze na nfz jak to robilam z Lena , badania tu a tam ogólnie [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Ja myślę, że jesteś jeszcze 4 tydzień ... :) no 4 z kawałkiem to będzie 5 :)

Ja myślę, że jesteś jeszcze 4 tydzień ... :) no 4 z kawałkiem to będzie 5 :)
No ogolnie niby 4tydzień i 6 dni by wychodziło [emoji38]
Więc jakbym jechała8/9 luty ciekawe czy juz by cos było widać a sprzęt ma dobry [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Mania ja juz nic nie czaje,jeden gada zeby sie bzykac czesto zeby zolnierzyki nie byly za stare a inni co innego mowia.....rozwala mnie w ogóle to zeby nie uzywac za duzo plynu intymnego do kuciapki..... [emoji54][emoji54][emoji54]

Ogolem w tyn cyklu sobie odpuszczam i w nast.raczej tez, bo nie wiem.czy mi sie opyla brac clo przez 2 miechy tylko....zobacze co gin powie.

W kazdym razie testujcie we wtorek, trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte Zachodzcie co sie ino dla NAS zwolni miejsce.

No ja myśle, ze te ich teorie mozna w buty wsadzić sobie [emoji6] jedna zachodzi z jednego numerku w cyklu, druga po 10 numerkach pod rząd.
A dlaczego ma Ci sie nie opłacać brać clo?

My w tym cyklu duzo pilismy tigerow z P [emoji23][emoji23]

...życie cudem jest...

Wiesz co też nie wiem co myśleć
Moja ginka zaleca seks w dni płodne co drugi dzień

Ja wiem jedno, trzeba próbować po prostu, jak ma się udać to się uda, trzeba tylko trafić jak najbliżej owulki [emoji106][emoji106][emoji106]
I my się doczekamy
I do nas zejdą w końcu maluszki z tej tęczy [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No ja myśle, ze te ich teorie mozna w buty wsadzić sobie [emoji6] jedna zachodzi z jednego numerku w cyklu, druga po 10 numerkach pod rząd.
A dlaczego ma Ci sie nie opłacać brać clo?

reklama
Wiesz co też nie wiem co myśleć
Moja ginka zaleca seks w dni płodne co drugi dzień

Ja wiem jedno, trzeba próbować po prostu, jak ma się udać to się uda, trzeba tylko trafić jak najbliżej owulki [emoji106][emoji106][emoji106]
I my się doczekamy
I do nas zejdą w końcu maluszki z tej tęczy [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Ja wierze,ze moj Olus tez juz gdzies jest na chmurce i czeka na odpowiedni moment,zeby do mnie przyjsc. [emoji4]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry