• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja po dziadku chcialam Janek dla synka ale mojemu sie nie podoba. On chcial po babci Weronika ale mi sie nie podoba[emoji23]
Arte mam na 3.02 wedlug kalendarzyka, ale ostatni cykl mialam krotki bo 25dc, a z reguly mam 27-29dc. Wiec sama nie wiem kiedy @ moze przyjść[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arte a Ty jestes juz po okresie? Czy w trakcie?

Ja dziś 2 dzień mam - jutro zaczynam 3x clo przez 5 dni

edit - w sumie 2 dzień ale nic nie leci, podpaska prawie czysta :/ poprzedni też taki miałam, tylko podczas siku coś wyleci. Pewnie wywoływane są takie skąpe... tak jakby mało się złyszczało - wiecej śluzu w tym niz krwi. Wczoraj umierałam z bólem a dziś prawie nie wiem że mam @

Arte chyba po 14 [emoji6] ide oddać po 9 [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ja dziś 2 dzień mam - jutro zaczynam 3x clo przez 5 dni

edit - w sumie 2 dzień ale nic nie leci, podpaska prawie czysta :/ poprzedni też taki miałam, tylko podczas siku coś wyleci. Pewnie wywoływane są takie skąpe... tak jakby mało się złyszczało - wiecej śluzu w tym niz krwi. Wczoraj umierałam z bólem a dziś prawie nie wiem że mam @
To jedziemy prawie tak samo
Ja jutro drugą tabletkę wezme

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Arte pierwszy raz z clo? Czy bralas juz kiedys?

Ja już biore chyba 5 cykl :) w sumie od listopada od holenderskiej lekarki, i jeden cykl miałam od polskiej prywatnie

edit - w sumie tylko raz mój jajnik zareagował na clo, miałam wtedy owu w 7dc, a cykl trwał 18dni... w tamtym miesiacu miałam 2 razu @ :/ masakra

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry