• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja zaraz sie wsciekne!!!! Tyle napisalam i du.....pa!!!!!

Tynka kochana mam nadzieje ze wizyta u androloga wniesie cos pozytywnego lub da nadzieje i szanse na ten jeden plemniczek;)
Kup sobie ten q10 jesli chcesz poszukam jakie dziewczyny polecaly z watku z problemami...

Kruszyca milej podrozy poslubnej;)
Ja tak sie cieszylam na swoja podroz i dostalam zemste faraona i uczulenie na slonce mi wyszlo:( wiec piekna podroz troche dala mi w kosc:/

Xbum to ladnie zaszalalas;)
Dawno nie gralam i wiesz ocohoty mi zrobilas na eurobiznes[emoji6]
Owu tuz tuz , testy coraz ladniejsze hihi

Jugo u nas za duzy wiatrek na rower:/ to razem wizytujemy;)

A u mnie po monitoringu dupa!!
Prawy pecherzyk nieurosl wogole, lewy ledwo ledwo...
Pani doktor zalecila mi Symfolic ale zakupilam juz Inofen i biore sie za picie tego...mam nadzieje ze choc teoche wspomoze mnie;)

reklama
Tynka no stopy to najgorzej , ale ja to mam ze jeden tydzien ok wygladam a drugi tydzien znow jak bslon i tak w kolko , no to chyba sie skusze na to hydrominum , taka ta reklama zachecajaca byla [emoji4]
Oby chociaz ten jeden silny sie dostal , zycze ci tego !
A kiedy nastepna @ to sobie zapisze [emoji6]

Julia już zamówiłam :-/ wzięłam z gemini jakiś z Wit. E. Ale bardzo dziękuję za chęć pomocy :-) ja już się nie mogę wtorku doczekać. Pozytywnie nastawiona jestem na tą wizytę u lekarza. Ja piłam Inofem 2 miesiące ale tylko po 1 dziennie więc ciężko mi powiedzieć czy coś pomogła. Lusia nasza pije po 2 i piękny pęcherzyk wyhodowala. Czytałam jeszcze o ovarinie. Też ma dobre opinie.

Bum następna miesiączka ok. 22 maja powinna się pojawić.

Lux badałam prolaktyne. Najpierw miałam 32 przy normie do 26 a po miesiącu bromergonu miałam 16 więc ok. W czerwcu zrobię od nowa wszystkie hormony bo to będzie pół roku od tych pierwszych.

Julia cale szczescie juz funkcjonuje normalnie a wody to 5 litrow wypilam [emoji23]
No ja bardzo lubie w to grac ino moj P malo kiedy chce [emoji12]
Na co ten symfolic na wzrost pecherzykow czy cos ?

Prolaktyne tez se ide zbadać obejrzeć jak to tam wyglada w poniedziałek .. Ostatnio była w normie bo 6,15 miała , bromka jeszcze mam chyba z 10 to biorę go , potem kazal odstawić ale bojem się [emoji3]

Tynka a ty bierzesz bromka jeszcze ?

Biorę cały czas. Gin mi kazał brać dopóki w ciążę nie zajdę a jak zajdę to też nie od razu odstawić tylko stopniowo. We wtorek jak będziemy z mężem u urologa to się zapiszę tam do lekarza i zobaczymy co on powie. Przechodzimy oboje do kliniki leczenia niepłodności i niech się dzieje cos:-)

reklama
Tynka a ile bierzesz pol ? Ja mysle czy sobie nie zmniejszyć do pol bo jedna az biore , zrobilabym po tygodniu , dwoch badanie ...
Tak samo z ta luteina teraz jej nie bralam i cos się może wydarzy z ta owulacja [emoji4]
A kiedy macie wizyte w tej poradni ? [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry