• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Julia to super , ze wyspani [emoji4]

karola czekaj wzmaga czyli dla mnie troszke prosciejsze określenie [emoji3] wydaje ci sie , ze masz po nim mdlosci ?

Bum, chodzi o to ze jak wzięłam większą dawkę to jakbym odczuwala mocniejsze niż zwykle.
Wiem ze po luteinie podjezykowo tak się dzieje ale czy po duphastonie?

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Hej , rownież witam się z rana , ja dziś sobie pospałam do 9:30 , bo dzieciaki u mamy na noc zostały , jeszcze idę do niej na obiad tak wiec nic nie muszę gotować powiedziała bym ze dzień lenistwa ale nie stety idę do pracy na popołudnie:-(
Miłej niedzieli :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny,

ja wczoraj padłam. Po tym rowerze mi zatoki zawiało i miałam taki ból głowy, że padłam zaraz po 21. Dzisiaj już lepiej, ale wczoraj...

julia: wychodzi na to, że tak :D Będziemy razem wizytować :)

karola: w ulotce duphastonu napisane, że częstym działaniem niepożądanym są właśnie nudności, wiec by się zgadzało. Zresztą, wysoki poziom progesteronu ogólnie wpływa na to, że czujemy mdłości. A w 1 trymestrze on idzie wciąż do góry i organizm musi się przyzwyczaić.

oleczka; no to fajnie, że impreza się udała.

nati: może uda ci się odbić jakoś na tygodniu i złapać chwilę relaksu? Udanego dnia, niech szybko praca zleci :)

luska: też nadrabiałam te kilka stron :D Produkcja idzie pełną parą :D

xbum: ciemnieje jak nic :D Owu niedługo :D A co do zatrzymywania wody w organizmie to ja po prostu dużo piję i wtedy jest lepiej. A z leków nic nigdy nie brałam, więc nie polecę.

kruczyca: udanej podróży :)

tynka: piękny awatarek :) Czyli zaczynacie intensywnie działać i dobrze. W klinice będziecie pod stałą opieką, to jest przewaga kliniki nad standardowymi gabinetami, że oni nawet w niedzielę przyjmują. No i jednak na bieżąco są w temacie kłopotów z poczęciem.

moniusia: hop hop. Wiem, że cię nie ma w weekendy, ale ciekawa jestem jak ci weekend mija ;)

lux: mdłości dobry znak, więc jedynie trzeba przetrwać ;) Ciekawe co powie babeczka na wizycie, już niedługo :)

A ja wczoraj oglądałam na TLC "In vitro - 9 miesięcy później", ale babeczka urodziła pięknego chłopca :)

Udanego dnia :)

Ja pamiętam jakbpo dupku mi się słabo robiło , takie zjazdy na początku miałam [emoji44]

Jugo no ja to w ogole malo pije bo z pol litra dziennie wody tylko , nie umie sie zmusic do więcej , więc może coś na rzeczy jest [emoji3]
Dobrze , ze juz lepiej bo z zatokami to ciezka sprawa ...

Nati wspolczuje , ze do pracy musisz dzis leciec [emoji57]

A mnie dzis zgaagaa meczy [emoji51]

reklama
Jugo no i jedna kawa , wiec strasznie malo pije , ale nie chce mi sie wiecej ....
Chyba , ze jest sok jablkowy wtedy 2 litry w godzine haha [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry