• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux kurcze to może w poniedziałek sobie oznacze ta prolaktyne bo ten cykl w ogóle był okropny. Oby nigdy więcej takiego. Może faktycznie mi znowu poszalala prolaktyna bo i stresów miałam dużo niestety.

Bum mąż ma wizytę we wtorek i jak będziemy to się wypytam w rejestracji i tego urologa o ginekologa kogo poleca i co najlepiej zrobić w naszym przypadku.
Bromergonu biorę połówkę codziennie i mam nadzieję że nadal działa jak powinno.
A u ciebie już się pięknie cykl reguluje skoro w 12 dc masz już prawie pozytywny test owylacyjny:-) myślę że ta luteina w takich dziwnych dniach ci psuła cykl.

reklama
Lux kurcze to może w poniedziałek sobie oznacze ta prolaktyne bo ten cykl w ogóle był okropny. Oby nigdy więcej takiego. Może faktycznie mi znowu poszalala prolaktyna bo i stresów miałam dużo niestety.

Bum mąż ma wizytę we wtorek i jak będziemy to się wypytam w rejestracji i tego urologa o ginekologa kogo poleca i co najlepiej zrobić w naszym przypadku.
Bromergonu biorę połówkę codziennie i mam nadzieję że nadal działa jak powinno.
A u ciebie już się pięknie cykl reguluje skoro w 12 dc masz już prawie pozytywny test owylacyjny:-) myślę że ta luteina w takich dziwnych dniach ci psuła cykl.
ale tak jak mowie, moge sie mylic, wiem, ze jak ja mialam za wysoka prl to wlasnie tak mnie bolaly

Tynka najbardziej Wam kibicuje , zeby sie los do was szybciutko uśmiechnął ! [emoji8]

Dobranoc kobietki ja tez juz w wyrko wbijam , spijcie dobrze [emoji287]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry