Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To teraz zapraszam do mnie [emoji3]Ja zrobilam 2 prania, umylam okna wszedzie, powycieralam kurze, odkurzylam, i biore sie za jakis obiad
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Witam się. Po zakupach z mężem. Wkurwiona chodzę. Mój znowu w niedzielę do pracy [emoji35] [emoji35]
A mnie naszło na truskawki....![]()
A na obiad będzie ryba i surówka z kiszonej kapusty!!
Tylko jeszcze nie wiem czy ziemniaki będę gotować czy zrobię frytki. Ale chodzą za mną frytki to może zrobię :-)
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Truskawki o mniammmmmmm, pycha
Narobiłaś smaka![]()
Nessi no w tym tygodniu to i lekarze mają problem ze znalezieniem tętna zwłaszcza lipnym detektorem bo porządny to kosztuje hohoPrzyszedł detektor, nie znalazłam tętna dziecka oprócz swojegoszukałam 3 razy
![]()
W pierwszej ciąży nie miałam problemów,a tu dupa ...wrześniówki też piszą, że nim znajdują bez problemu :/Nessi no w tym tygodniu to i lekarze mają problem ze znalezieniem tętna zwłaszcza lipnym detektorem bo porządny to kosztuje hoho
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom