• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mam to samo.. też krzyczę.. u mnie to zaczęło się po 2 in vitro.. i tak noc w noc, zrywam się, nie mogę oddechu złapać, krzyczę...

anula, no zobaczę jak to będzie po @..

Kurcze M. cały czas mnie męczy o 4 podejście... w sumie Doktorek powiedział, że coś pomyśli, musiałabym mu maila podesłać. Ale cholera nie chcę.. to będzie akurat w czasie przeprowadzki... nie wyobrażam sobie tego.. :(
to mi sie snilo dzis, ze usg nie chciala mi zrobic bo ciazy nie bylo

reklama
Wariatki ale jakie pozytywne [emoji4]

P poszedł się kapac 8 i zaraz do praacy wyrusza , my juz po obiadku dzis zupke pieczarkowa zrobiłam [emoji41]

Ogarnąć mieszkanko trochę do bankomatu jechać muszę i idę z mała do tej fryzjerki , umowilismy sie u niej w domu, ma córkę o rok starsza od mojej to sie pobawia [emoji14]

U mnie wyniki juz są , prl 10, 48 wiec nie biorę po pół a chciałam się przerzucić [emoji57]

Wariatki ale jakie pozytywne [emoji4]

P poszedł się kapac 8 i zaraz do praacy wyrusza , my juz po obiadku dzis zupke pieczarkowa zrobiłam [emoji41]

Ogarnąć mieszkanko trochę do bankomatu jechać muszę i idę z mała do tej fryzjerki , umowilismy sie u niej w domu, ma córkę o rok starsza od mojej to sie pobawia [emoji14]

U mnie wyniki juz są , prl 10, 48 wiec nie biorę po pół a chciałam się przerzucić [emoji57]
czyli wynik ladny widze nie jest tak zle

nati: teraz to sie zmienia, bo kiedyś wesela to głównie w soboty były. Teraz to i w piątki i w niedzielę nawet, więc nowe trendy :)

luska: ja sobie postanowiłam, że testów sikanych robić nie będę :D No chyba, że po potwierdzonej ciąży, żebym miała pewnosć, że wyjdzie II :D

anula: taaaak, mi ostatnio też wiatr tak przewiał łepetynę, że myślałam, że mi wybuchnie :/ tak mnie bolała głowa :/ Nawet nie sądziłam, że z przewiania tak może głowa boleć :| Grill jest dobry na wszystko :D Nawet jak pada :D

moniusia: a może daj sobie trochę czasu, bo skoro teraz nie masz chęci na 4 podejście to nie ma co sie zmusząć. Może po przeprowadzce ci się zmieni :)

xbum: uwielbiam pieczarkową :D Prolaktyna 10,48 to bardzo ładny wynik :)

moniusia: a to takie buty. Może napisz do doktorka, przypomnij mu się i zobaczysz czy będzie miał jakiś nowy plan na was. Bo jeśli was przekona i będzie pozytywnie nastawiony to pewnie i tobie się podejście zmieni :) A przynajmniej można na to liczyć ;)

moniusia: a to takie buty. Może napisz do doktorka, przypomnij mu się i zobaczysz czy będzie miał jakiś nowy plan na was. Bo jeśli was przekona i będzie pozytywnie nastawiony to pewnie i tobie się podejście zmieni :) A przynajmniej można na to liczyć ;)

Pewnie oni też będą wkrótce dzwonić, bo dla nich to też kasa jak podejdziemy. No może napiszę, muszę z M. pogadać później.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry