Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moniusia: niektórzy mówią, że do 4 razy sztuka, a nie do 3 jak się przyjęłoWięc wiesz
![]()
Jak bede w empiku to sie rozejrzeKarola wyniki na pewno będą dobre ..
Monius może po @ jak coś cie zaniepokoi wybierz się do gina bo jak kurcze jakieś dziadostwo się zrobiło to wiesz infekcja z prędkością światła się rozniesie a po co kurcze się męczyć ....
Jugo a daj spokój z ta pogoda ... teraz ambitnie ujezdzam rower ....juz wczoraj zrobiłam sobie maraton prawie 10km tylko kurcze pod wiatr jechało się okrutnie a uszy mi tak wypizgalo ze szok ..
a majowka tez u nas zapowiada się deszczowa i zimna .... grr ..chociaż wczoraj mimo wszystko mój m grilla zrobił![]()
Nati,Jula milej pracy ..oby czas szybko zlecial ..
Lusia myslalas może coby ta ksiazke nabyć i poczytać co ja ? to raczej poradnik jest ,piszą go psyvholozki i na prawdę fajnie napisane i odrazu człowiek inaczej wszystko widzi ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
podoba mi sie Twoje podejscieNawet nie szukalam drugiej kreski wiec nie plakalam jest git czekam na @

Szogun jest the best!Wróciłam z pracy i zobaczyłam Nasz portret rodzinny na lodówce
Pierwsza to ja, drugi tata, 3-ci dziadek i kot 4-ty hahahahahhaArtattack.