• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka

Xbum testy piekne;)
Teraz tylko dzialac[emoji38]
A fryzurka tez boska;)

Jugo kurde piszesz o dentyscie ja powinnam sie wybrac bo cos mnie zab cmi;(

Moniusia pewnie juz pisalam ale moja znajoma za 4 podejsciem in vitro zaszla w ciaze....tez juz byla bardzo zrezygnowana:/
Wierze ze jeszcze u Ciebie zaswieci sloneczko;)
Kochana ja zawalczylabym ten ostatni raz gdy jeszcze mozna miec z refundacji.

Julia a te testy piekne dzis znow się cos pokazuje a jutro znów może tylko cień się zobaczy i nie wiadomo o co chodzi [emoji57]

Dziękuje dziewczyny jakoś nie umie się do nich przyzwyczaić, ale jeszcze troszkę i będs cacy [emoji3]

Na mnie czeka nocne sprzątanie i cos mnie głód ssie ...

Jutro aktualizuje tabelke , więc proszę o informację do niej na priv !
Prócz tynki , juli i jugo .

Lux a ty mi napisz to co potrzebne w fasolkach [emoji4]

Julia a te testy piekne dzis znow się cos pokazuje a jutro znów może tylko cień się zobaczy i nie wiadomo o co chodzi [emoji57]

Dziękuje dziewczyny jakoś nie umie się do nich przyzwyczaić, ale jeszcze troszkę i będs cacy [emoji3]

Na mnie czeka nocne sprzątanie i cos mnie głód ssie ...

Jutro aktualizuje tabelke , więc proszę o informację do niej na priv !
Prócz tynki , juli i jugo .

Lux a ty mi napisz to co potrzebne w fasolkach [emoji4]
nie czaje, ze co potrzebne? mozg mi sie lasuje w ciazy hihi

xbum: zakręcona ta twoja owu :D Włoski jak talala! Jakie proste i gładkie! Kolory też mi sie podobają. Platyna? To chyba jeszcze troche, bo one się musza ładnie wybarwić, żeby przyjać platynę? Już bliżej celu :D

julia: widzę, że rozpoczęłam sezon na dentystów :| Idź, idź. Niedługo zajdziemy w ciążę, więc trzeba z zębami zrobić porządek :D:D:D

anula: ja też się boję :/ Nawet jak na przegląd idę to robię w portki :/ Ale tak samo, idź, idź, bo niedługo ciąża i lepiej wyleczyć przed :D

karola: jak tam glukoza? W normie ładnie?

Ja dzisiaj coś siły nie mam. Taka bez energii jestem :| Może przesilenie mnie atakuje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry