• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzialaj z dwoma jajkami. Wiem co mowie. Nie marnuj szansy !!!!!!!!!!!!

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Dokładnie wystarczy 1 złoty strzał w 1 jajo [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t4d [emoji235]

Dzialaj z dwoma jajkami. Wiem co mowie. Nie marnuj szansy !!!!!!!!!!!!

Nie wiem ile jest jajec. W poniedziałek mam usg. Czuję że po prostu za bardzo zadziałało i zbyt dużo tam rośnie... A wtedy kolejny miesiąc w plecy bo bez seksu. Albo z zabezpieczeniem.... Jakby to było in vitro nie byłoby problemu... Ogólnie to leżę wcinam oreo w białej czekoladzie i wylewam łzy. Jest mi mega źle. Jeszcze mąż zaraził mnie i teraz mnie gardło boli i katar murowany. A miał być fajny weekend.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nie wiem ile jest jajec. W poniedziałek mam usg. Czuję że po prostu za bardzo zadziałało i zbyt dużo tam rośnie... A wtedy kolejny miesiąc w plecy bo bez seksu. Albo z zabezpieczeniem.... Jakby to było in vitro nie byłoby problemu... Ogólnie to leżę wcinam oreo w białej czekoladzie i wylewam łzy. Jest mi mega źle. Jeszcze mąż zaraził mnie i teraz mnie gardło boli i katar murowany. A miał być fajny weekend.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Trzymam kciuki zeby nie bylo az wiele jajec ..wystarcza 2-3 porzadne pamietaj. [emoji4][emoji4] Dzialaj mimo wszystko!!!!!!!! Będzie dobrze
Jestesmy z toba i jedz jak ma Ci ulzyc

Trzymam kciuki zeby nie bylo az wiele jajec ..wystarcza 2-3 porzadne pamietaj. [emoji4][emoji4] Dzialaj mimo wszystko!!!!!!!! Będzie dobrze
Jestesmy z toba i jedz jak ma Ci ulzyc

Nie wiem czy przy 3 lekarz pozwoli na starania...

Arti ja w pazdzierniku po clo mialam do iui dwa pecherzyki jeden po prawej drugi po lewej jak sie dowiedzialam ze iui sie nie powiodlo to plakalam dwa tygodnie wyladowalam u psychologa od pazdziernika nie bylam juz na usg bez lekow i powiem ci taki odpoczynek mi pomogl obgadalam to z mezem mamy jeszcze 3 proby iui wiec startujemy od konca maja trzymajcie kciuki

Arti ja w pazdzierniku po clo mialam do iui dwa pecherzyki jeden po prawej drugi po lewej jak sie dowiedzialam ze iui sie nie powiodlo to plakalam dwa tygodnie wyladowalam u psychologa od pazdziernika nie bylam juz na usg bez lekow i powiem ci taki odpoczynek mi pomogl obgadalam to z mezem mamy jeszcze 3 proby iui wiec startujemy od konca maja trzymajcie kciuki
Mnie do IuI nie dopuszcza.... Muszę mieć conajmniej 6miesięcy owulacje i po niej brak ciąży. A ja już pół roku nie miałam owulacji... Lekarz załamuje ręce. Clo nie działało nawet przy 3 tabletkach. Teraz Gonal biorę

Agnesis ...ekstra tort :)
Artusia .nie płaczemy ...trzymamy się nadziei, Masz leki jajca rosną, więc szansa jest zawsze ..nie myśl ile, ważne by były - przecież po to bierzesz zastrzyki. Nie zakładaj z góry najgorszego ..bo najlepsze przed Tobą. Gdybyś nie wierzyła to byś olała leczenie :) A Ty walczysz ...więc nie płaczemy nad stanem jajców :) Nie ważne ile, ważne by były. Zdrówka :)

Arte starajcie sie i przy 3 jajcach, przecież nie jest powiedziane, ze wszystkie 3 zostaną zapłodnione i nie bedą pękały na pewno wszystkie 3 na raz. Ja na Twoim miejscu korzystałbym zwyczajnie z owulki i tyle. A przeziębienie na Twoja korzyść działa, bo organizm osłabiony nie bedzie walczył z ciaza tylko ja przymie z otwartymi ramionami [emoji16]

reklama
Dobry[emoji52]
U Was tez tak wieje??[emoji46]
Arte nie zakladaj z gory najgorszego[emoji8]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry