Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok zaraz oblukam. Dostałam 63 zł rabatu. Najważniejsze już mam. Też będę czuła się lepiej mogąc spakować torbę do szpitala [emoji3]Hej.
Majka fajne i tanie koszule ciążowe/do karmienia znalazłam w textil market. Więc możesz tam uderzyć. Wymacałam je, ale mierzyć mi sie nie chciało :/
Link do: Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm
Powiem Wam , że u mnie 26 tc, a odczuwam stres, że jakby się coś wydarzyło to nie mam przygotowanych rzeczy. Wczoraj spakowałam rzeczy do koszyka w gemini i w najbliżyszm czasie kupię. Będę spokojniejsza. Byłam w rosmanie i kupiłam mała paczuszkę pampersów 1 i krochmal do kąpieli. Resztę zamówię w gemini...nazbierałam na 350 zł, ale praktycznie wszystko, bo i dla mnie majty, podkłady, wkładki na sutki i dla dziecka kosmetyki, smoczki, butelki i cała reszta
Ojojoj płaczku ty, tulimy [emoji8]Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]