• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anuś mam nadzieję że to hormony i będzie dobrze niedlugo.
Zaczynam się martwić, że w najlepszym wypadku jakiejś depresji dostanę po porodzie albo swoim płaczem zaszkodzę małemu.

reklama
Ja myślałam że te chormony najbardziej szaleją na początku.
Tynkuś jedź na zakupy i chumor zaraz Ci się poprawi. Ja to kombinuje czy nie pójść na dwa paragony. Wejść najpierw po 4 najdroższe rzeczy bo moja lista jest dość długa [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
Majka fajne i tanie koszule ciążowe/do karmienia znalazłam w textil market. Więc możesz tam uderzyć. Wymacałam je, ale mierzyć mi sie nie chciało :/
Link do: Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm
Powiem Wam , że u mnie 26 tc, a odczuwam stres, że jakby się coś wydarzyło to nie mam przygotowanych rzeczy. Wczoraj spakowałam rzeczy do koszyka w gemini i w najbliżyszm czasie kupię. Będę spokojniejsza. Byłam w rosmanie i kupiłam mała paczuszkę pampersów 1 i krochmal do kąpieli ;). Resztę zamówię w gemini...nazbierałam na 350 zł, ale praktycznie wszystko, bo i dla mnie majty, podkłady, wkładki na sutki i dla dziecka kosmetyki, smoczki, butelki i cała reszta

Hej.
Majka fajne i tanie koszule ciążowe/do karmienia znalazłam w textil market. Więc możesz tam uderzyć. Wymacałam je, ale mierzyć mi sie nie chciało :/
Link do: Koszule nocne - bielizna damska - sklep odzieżowy txm
Powiem Wam , że u mnie 26 tc, a odczuwam stres, że jakby się coś wydarzyło to nie mam przygotowanych rzeczy. Wczoraj spakowałam rzeczy do koszyka w gemini i w najbliżyszm czasie kupię. Będę spokojniejsza. Byłam w rosmanie i kupiłam mała paczuszkę pampersów 1 i krochmal do kąpieli ;). Resztę zamówię w gemini...nazbierałam na 350 zł, ale praktycznie wszystko, bo i dla mnie majty, podkłady, wkładki na sutki i dla dziecka kosmetyki, smoczki, butelki i cała reszta
Ok zaraz oblukam. Dostałam 63 zł rabatu. Najważniejsze już mam. Też będę czuła się lepiej mogąc spakować torbę do szpitala [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

no to spory rabacik ;). Będziesz spokojniesza i przygotowana. Ja na razie spakuję to co dla mnie do szpitala w reklamówkę osobną, a potem przewalę do torby ;). Wolę się ubezpieczyć, bo jak wiecie mojego męża nie ma na miejscu i w razie czego musiałabym polegać na teściowej, a nie będę jej ganiać skoro mogę to zrobić wcześniej

Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry