D
Deleted member 169981
Gość
Ja zaczęłam biegać, muszę trochę schudnąć do sukienki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napisałam mu że idę do rossmana po kosmetyki bo za dwa tyg i tak muszę się pakować a on na to "no ok" [emoji32] Szczęka mi opadła ale okMajka , ja nic nie slyszalam,ale moze sie przejde [emoji4]
Faceta nie ma co sluchac, jak potrzebne to kupuj.
Ooo Nuria film sobie obejrze [emoji106]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Tynkus hormony szaleją [emoji6] ...jeszcze tylko troszeczkę [emoji8]Hejka
Bum super brzuszek, rośnie slicznie:-)
Majka super jest ta promocja w Rossmanie, ja jutro pojade i zrobię zakupy. Jest -20% na pampersy i 2+2 gratis na artykuły do pielęgnacji typu mokre chusteczki czy kosmetyki. Wezmę ze 3 paczki chusteczek z Hippa, paczkę jedynek z Pampersa i paczkę dwójek i mleczko z Hippa dla małego po kąpieli. Ciekawe ile zapłacę.
Ja mam podły nastrój. W sumie nie ma dnia żebym nie płakała. Wczoraj wyłam z godzinę bo jak mi mąż zasłonki w pokoju powiesił to stwierdziłam, że wyglądają koszmarnie. Nie wiem co się ze mną dzieje ale czuję się okropnie. Mam koszmary straszne:-( boję się o małego...