• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]
Bum trzymaj się ;*. To wina ciśnienia i wzrastającej objętości krwi w Twoim organizmie, także nic się niepokojącego nie dzieje. Ja miałam przez kilka tygodni cały nos wypchany wydzieliną z krwią

Napisałam mu że idę do rossmana po kosmetyki bo za dwa tyg i tak muszę się pakować a on na to "no ok" [emoji32] Szczęka mi opadła ale ok :D na prawdę będę lepiej się czuła mając już większość żeczy. Wejdę jeszcze do lampka może będą mieli jakieś koszule do szpitala. Najtańsze 35zl za sztukę a potrzebne 3. Na jeden wypad do szpitala nie zamierzam tyle wydawać. Jestem chyba rozchwiana emocjonalnie, w sobotę ryczałam a dzisiaj od 3 nie śpię że szczęścia [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No.teraz to juz troszke ci.brakuje
Ja.w szpitalu mialam.dwie koszule i leginsy 3/4 sobie.wzielam z podkoszulka bo powiem szczerze nie lubie koszul. Choc do badania.wygodne ale ja tak jakos jak stara babka.sie czulam [emoji1]
Kupuj rzeczy, kupuj. Twoj maz pewnie sie.obudzi jak juz bedzie pora jechac do szpitala

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Hejka

Bum super brzuszek, rośnie slicznie:-)

Majka super jest ta promocja w Rossmanie, ja jutro pojade i zrobię zakupy. Jest -20% na pampersy i 2+2 gratis na artykuły do pielęgnacji typu mokre chusteczki czy kosmetyki. Wezmę ze 3 paczki chusteczek z Hippa, paczkę jedynek z Pampersa i paczkę dwójek i mleczko z Hippa dla małego po kąpieli. Ciekawe ile zapłacę.
Ja mam podły nastrój. W sumie nie ma dnia żebym nie płakała. Wczoraj wyłam z godzinę bo jak mi mąż zasłonki w pokoju powiesił to stwierdziłam, że wyglądają koszmarnie. Nie wiem co się ze mną dzieje ale czuję się okropnie. Mam koszmary straszne:-( boję się o małego...
Ja tez mam pierd....koszmary, a to dopiero poczatek ciazy...

Hejka.
Ja dziś mam dzień placzka + 2 raz mi krew z nochala leci a ciśnienie mam 135/80 , więc nawet spoko.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]
U mnie krew z nosa to standard.. to samo mialam w ciazy z.mala.......a o nocach juz nie wspomne jak.leciala ciurkiem

Jak wyszło?
1491218879-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry