• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
@NeSSi gratulacje[emoji5]

Mialam ten affiniton kilka razy i jest fajny ale znudzil mi sie[emoji4]
A z tej serii boujsoris mam puder w kamieniu i bardzo fajny jest[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie ma chętnych :) każda przeczuwa,że nie warto :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziwiam was. Ja zaczynałam testować minimum dwa dni przed spodziewają @ a jeszcze nie raz jak rano nie wyszedł poprawiłam wieczorem [emoji23] przyznam szczerze że co miesiąc myślałam że się udało a test może się myli hehehe co najciekawsze w udanym cyklu z rana 1 dzień przed @ też wyszła biel a wieczorem przy dobrym teście już ładna kreseczka. Trzymam kciuki za was żeby jednak było zaskoczenie!

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Podziwiam was. Ja zaczynałam testować minimum dwa dni przed spodziewają @ a jeszcze nie raz jak rano nie wyszedł poprawiłam wieczorem [emoji23] przyznam szczerze że co miesiąc myślałam że się udało a test może się myli hehehe co najciekawsze w udanym cyklu z rana 1 dzień przed @ też wyszła biel a wieczorem przy dobrym teście już ładna kreseczka. Trzymam kciuki za was żeby jednak było zaskoczenie!

Czlowiek majątek już obsikał jakby tak policzyć hehe [emoji23]

Dobry dzień:)

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

reklama

Ooj Majka.pamietam jak.wieczorem.cos.ci wyszlo
Ale wspommienia [emoji4][emoji4] a za niedlugo rodzisz
No juz dziewczynki, testować prosze. Ja Wam tu kibicuje.!!!!

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry