• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ja nawet jak karmiłam piersią i dokarmiałam butelka TT, bo pokarm sie kończył, to młody nie odzwyczaił sie od ciągnięcia cyca [emoji6] dlatego bardzo ja lubie, bo nie leci z niej jak z kranu tylko dziecko musi ssać [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny moja sasiadka wystawila 2 bujaczki za grosze bo po 20 zl za sztukę. W stanie bardzo dobrym. Chyba kupię[emoji23] sama nie wiem[emoji23]
1492542062-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria a pewnie ze bierz! Ja bym tak zrobiła:-)

Bum no dobrze go karmie to siedzi grzecznie:-) byleby się uwinął do 30 kwietnia bo wywoływania porodu to się strasznie boję. Prawie tak samo jak cięcia. Zakupy super:-) ja ciągle coś dokupuje he he.

Melduje się po świętach.
Nessi gratuluje córeczki :) i cieszę się że wszystko jest ok

Dzisiaj przyjełam 1 prawidłową dawkę zastrzyku, za tydzień w poniedziałek mam pierwsze usg - monitoring - to będzie 11dc. i dodatkowo ide po skierowanie na pobranie krwi do rodzinnego, zobaczymy czy mi TSH spadło i czy mi zwiększy dawkę.

@ Pomału odpuszcza - już tylko plamię wiec pewnie jutro zaczynamy staranka. A w sobotę mamy 1 ROCZNICE :) już mam 2 fajne łaszki na tą uroczystość tylko jeszcze się zastanawiam która wybrać... :D
A w niedziele mąż w prezencie zabiera mnie do ogrodów tulipanowych pod Amsterdamem :) liczę na piękne widoki.

życzę Wam miłej nocki - ja lecę do pracy :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry